Αρχική » , , , » Τελετή λήξεως Συνεδρίου CISM από τον Αντιστράτηγο Κ. Φλώρο (ΦΩΤΟ)

Τελετή λήξεως Συνεδρίου CISM από τον Αντιστράτηγο Κ. Φλώρο (ΦΩΤΟ)


Το CISM είναι υπεύθυνο για την προώθηση του Αθλητισμού μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων όλου του κόσμου

Την τελετή λήξεως των εργασιών της 72ης Γενικής Συνελεύσεως και του Συνεδρίου του Διεθνούς Συμβουλίου Στρατιωτικού Αθλητισμού (“International Military Sports Council”/CISM), που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο, παρακολούθησε ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ.

Κατά τη σύντομης διάρκειας ομιλίας του ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων ασφαλείας, απαιτεί την καταβολή κοινής προσπάθειας, σε διεθνές επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό, η πολυετής παρουσία του CISM, προωθώντας τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπιακού Ιδεώδους και του «ευ αγωνίζεσθαι», συμβάλλει στην καλλιέργεια της φιλίας, της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων παγκοσμίως.

Το CISM είναι υπεύθυνο για την προώθηση του Αθλητισμού μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων όλου του κόσμου, ανεξαρτήτως ηπείρου και συνασπισμού στον οποίο ανήκει κάθε κράτος και αναπτύσσει όλα τα Ολυμπιακά αθλήματα με αθλητές – στρατιωτικούς, αγώνες στους οποίους πολλάκις έχει διακριθεί η Ελλάδα σε διάφορα αθλήματα.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης - geetha.mil.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ