Αρχική » , , , , » Κάθε μήνα θα συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ

Κάθε μήνα θα συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ


Μία συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ κάθε μήνα αποφασίστηκε να γί­νεται από τα αρμόδια όργανα της κυβέρνησης, σε μια κρίσι­μη περίοδο για τα ελληνοτουρκικά. Το καθεστώς Ερντογάν μοιάζει να έχει αποφασίσει ότι η κλιμάκωση στο Αιγαίο, στην Κύπρο ή στη Θράκη είναι επιλογή-μονόδρομος. Η Ελ­λάδα καλείται να αντιμετωπίσει την τουρκική επιθετικότητα σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για τη χώρα και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι αλόγιστες περικοπές που επιβλήθηκαν και στο στράτευμα επιδείνωσαν τα προβλήματα που είχαν προκαλέσει οι εξίσου αλόγιστες αγορές οπλικών συστημάτων, που έγιναν χωρίς καμία πρόβλεψη συντήρησης και υποστήρι­ξης.

Όπως και να έχει και όποια κι αν είναι η κατάσταση, οι «κόκκινες γραμμές» της χώρας δεν μπορούν να εγκαταλειφθούν, κι αυτό έγινε σαφές στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ. 

Η λέξη «ψυχραιμία» κυριάρχησε (ως είθισται άλλωστε), αλλά ταυτόχρονα επισημάνθηκε ότι το μήνυμα που διαρκώς εκ­πέμπει η Αθήνα προς την Άγκυρα τους τελευταίους μήνες πρέπει με καθαρό τρόπο να συνεχίσει να εκπέμπεται: «Η Ελ­λάδα δεν “σηκώνει” δεύτερα Ίμια σε μια 20ετία».

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-06/05/2017)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ