Απουσίες (Καμμένου) με νόημα...


Ερωτήματα προκάλεσε η απουσία της ηγε­σίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ή κάποι­ου εκπρόσωπου της στην τελετή των αποκαλυ­πτηρίων του μνημείου «Πυρρίχιο Πέταγμα» για τη γενοκτονία των Ποντίων στην πλατεία Αλε­ξάνδρας, μετά από δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Οι «κακές γλώσσες» έλεγαν ότι η ιδιότυπη πολιτική-οικονομική κόντρα του Π. Καμμένου με τον εκδοτικό όμιλο επιρροής του Β. Μαρινάκη φαίνεται να έπαιξε τον ρόλο της και δεν υπήρχε καν εκπροσώπηση στην εκδήλωση για τη γενοκτονία των Ποντίων στον Πειραιά.

Εντύ­πωση έκανε, επίσης, η απουσία πρώην υπουρ­γού της ΝΔ που είχε στηριχθεί στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις από τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον κόσμο του Ολυμπιακού.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-27/05/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΤΆΡΧΑΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΚΛΗΘΗ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ