Αρχική » , , , , , , , » Μεθόδευσαν την παράδοση στρατοπέδων στους ΟΤΑ προς άγραν ψήφων...

Μεθόδευσαν την παράδοση στρατοπέδων στους ΟΤΑ προς άγραν ψήφων...


Διεμερίσαντο τα ιμάτια τους... Των ΕΔ εννοώ. Ποιοι; Υπουρ­γοί Άμυνας... Εξηγώ: Με την έναρξη κατάργησής στρατο­πέδων πρώτη δουλειά των υπουρ­γών Άμυνας ήταν να μεθοδεύσουν την παράδοσή τους στους OTA, προς άγραν ψήφων. Ιδιαίτερα σ’ αυτούς που ήταν κομματικά φιλα­ράκια.

Η άποψη της στρατιωτικής ηγεσίας, που συμβαδίζει με τη λογι­κή, ήταν:

Ένα μέρος να δεσμευθεί για την ανέγερση οικιών στρατιωτικών οικημάτων (ΣΟΑ) για τα στελέχη που καταταλαιπωρούνται με συχνές μεταθέσεις και τους έχουν πετσοκοφτεί οι μισθοί.
Ένα άλλο να διατεθεί στους ΟΤΑ.
Κάποιο τρίτο να εκποιηθεί ή να αξιοποιηθεί και τα έσοδά του να διατεθούν στο ΓΕΕΘΑ για συν­τήρηση κτιρίων και αγορά ανταλ­λακτικών που λείπουν.
Σημειώνω ότι όταν προ ετών, προεδρεύοντος του κ. Ν. Σαρκοζί στη Γαλλία, το γαλλικό ΓΕΣ ζη­τούσε πιστώσεις για αγορά πυρομαχικών, ο Πρόεδρος τους εί­πε: «Έχετε μερικά αχανή και αχρησιμοποίητα στρατόπεδα. Εκ­ποιείστε τρία-τέσσερα και αγο­ράστε υλικά...».

Πρώτος, αν θυμάμαι, καλά, ο πρώην ΥΕΘΑ κ. Ευ. Βενιζέλος έσπευσε, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, να δωρίσει το αχανές Στρα­τόπεδο «Παύλος Μελάς» (344 στρέμματα) στους «συντρόφους» του γειτονικού δήμου, χωρίς κα­μιά πρόβλεψη για ΣΟΑ.

Έκτοτε συνέβησαν πολλά, τη διαδικασία μπλόκαρε ο στρατηγός, πρώην Α/ΓΕΣ, Φρ. Φράγκος, ως ΥΕΘΑ, και έδωσε εντολή να προ­χωρήσει εφόσον θα διατίθεντο 52 στρέμματα, σε επίλεκτο σημείο του στρατοπέδου, για ανέγερση ΣΟΑ.

Σήμερα, δυστυχώς ο κ. Π. Καμμένος παραχώρησε οριστικά το στρατόπεδο.

Τα ανταλλάγματα είναι ισχνό­τατα και προσβλητικά για τα στε­λέχη. Παραχώρηση μερικών δια­μερισμάτων όπου ... λάχει, σε υποβαθμισμένες περιοχές του δή­μου, στους ταπεινούς χαχόλους.

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-14/05/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ