Αρχική » , , , , , » Σύσκεψη Υπασπιστών Διοίκησης στο ΓΕΣ (ΦΩΤΟ)

Σύσκεψη Υπασπιστών Διοίκησης στο ΓΕΣ (ΦΩΤΟ)

1. Την Τρίτη 09 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΣ, σύσκεψη Υπασπιστών Διοίκησης, στην οποία συμμετείχαν οι:

α. Ανθυπασπιστής (ΔΒ) Τσιαμαντάς Λουκάς, Υπασπιστής Διοίκησης ΓΕΣ.
β. Ανθυπασπιστής (ΦΤΘ) Γκίκα Αθανασία, Υπασπιστής Διοίκησης 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ.
γ. Αρχιλοχίας (ΠΖ) Αντωνίου Σπυρίδων, Υπασπιστής Διοίκησης ΑΣΔΕΝ.
δ. Ανθυπασπιστής (ΠΖ) Δούρδας Αντώνιος, Υπασπιστής Διοίκησης Γ΄ ΣΣ.
ε. Ανθυπασπιστής (ΤΠΖ) Παπαδόπουλος Στυλιανός, Υπασπιστής Διοίκησης Δ΄ ΣΣ.
στ. ΕΜΘ Αρχιλοχίας (ΠΖ) Νικήτας Γεώργιος, Υπασπιστής Διοίκησης ΑΣΔΥΣ.
ζ. Ανθυπασπιστής (ΠΒ) Σούμπουρος Στέργιος, Υπασπιστής Διοίκησης Ι ης ΜΠ.

2. Σκοπός της σύσκεψης, ήταν ο απολογισμός έργου έτους 2016 και πρώτου τετραμήνου 2017 και έγινε προγραμματισμός δραστηριοτήτων για το δεύτερο τετράμηνο 2017.

3. Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους EMΘ, Υπαξιωματικούς και Ανθυπασπιστές και έγινε επεξεργασία προτάσεων που αφορούν στην εξέλιξη, στην εκπαίδευση και στην σταδιοδρομία τους. Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για το 11ο Ετήσιο Συνέδριο Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς των Ευρωπαϊκών Χωρών.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(army.gr)

2 σχόλια:

  1. Μπράβο... η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Καλή αρχή. Διαμορφώσετε το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως μπράβο για αυτή την αρχή ,αλλά..."Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους EMΘ, Υπαξιωματικούς και Ανθυπασπιστές και έγινε επεξεργασία προτάσεων που αφορούν στην εξέλιξη, στην εκπαίδευση και στην σταδιοδρομία τους."Σοβαρά τώρα, θα μάθουν ποτέ οι ενδιαφερόμενοι Υπαξκοί και Ανθστές ,το πόρισμα των παραπάνω επεξεργασμένων προτάσεων?και πως προέκυψαν οι παραπάνω προβληματισμοί σε αυτήν την σύσκεψη?μήπως ζητήθηκε απο τα στελέχη των Μονάδων να υποβάλλουν προτάσεις και σκέψεις?προσέξτε, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ!!!Αν θέλουμε να δώσουμε λύσεις η έστω να προσπαθήσουμε ,ζητάμε ΕΠΩΝΥΜΑ (δόξα το Θεό όλοι έχουν βαθμό και ονοματεπώνυμο)να υποβληθούν σκέψεις και προτάσεις για επεξεργασία.Χρονοβόρα διαδικασία μεν, ουσιαστική δέ.Και για ποιά εξέλιξη μιλάμε και για ποιούς.Τους προερχόμενους απο ΣΜΥ, τους ΕΜΘ (εδώ είναι που σκάμε απο τα γέλια)για ποιούς???Το χρώμα των μαλλιών (σε όσους έχουν μαλλιά)στις Μονάδες έχει γκριζάρει σε ποσοστό που πρέπει να προβληματίζει πάρα πού σοβαρά.Μακάρι αυτές οι συσκέψεις και ο θεσμός του Υπασπιστή Διοίκησης να λειτουργήσουν όπως πρέπει και να φανούν αποτελέσματα που θα δώσουν ανάσες στο προσωπικό.

      Διαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ