Αρχική » , » Στο συμμαθητή τους Δκτη του Δ' ΣΣ Αντγο Γεώργιο Καμπά οι Θεσσαλοί απόφοιτοι ΣΣΕ '83

Στο συμμαθητή τους Δκτη του Δ' ΣΣ Αντγο Γεώργιο Καμπά οι Θεσσαλοί απόφοιτοι ΣΣΕ '83


Tour στον Έβρο ετοιμάζουν για τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, απόφοιτοι της ΣΣΕ τάξεως 83.

Όπως μας ανέφερε το δραστήριο μέλος της ομάδας των Θεσσαλών αποφοίτων Ταξιάρχος ε.α Χρίστος Μαλισόβας, είναι μια επιθυμία των μελών της τάξεως 83 να  επισκεφθούν τη Θράκη και τον Έβρο και να τιμήσουν από κοντά τον εν ενεργεία συμμαθητή τους Στρατηγό Διοικητή του Δ' ΣΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά.

Την επίσκεψη μπορεί να διοργανώνουν, όπως μας ανέφερε οι Θεσσαλοί συμμαθητές του Στρατηγού, αλλά θα προσκληθεί και όλη η τάξη να συμμετέχει.

Να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί παρουσία του kranosgr και πρόσκληση του Στρατηγού Καμπά στους συμμαθητές του κατά την ημέρα της τελετής παράδοσης - παραλαβής του Δκτη της 1ης Στρατιάς τον περασμένο Ιανουάριο. (Φωτό αρχείου kranosgr)

Το πρόγραμμα που τώρα θα αρχίζει να ετοιμάζεται, θα περιλαμβάνει εκτός από τη συνάντηση με το Στρατηγό και εθιμοτυπικές επισκέψεις σε σχηματισμούς και φυλάκια του Έβρου.

(kranosgr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ