Νέα προκήρυξη για 348 ΟΒΑ


ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ.
Με αθλητικές δοκιμασίες η τελική επιλογή των Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης.

Προκήρυξη για επανακατάταξη 348 οπλιτών στον Στρατό Ξηράς και στις Ειδικές Δυνάμεις, εξέ­δωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται έως τις 20 Ιουνίου. Οι θέσεις αφορούν υποψηφίους με συγκε­κριμένες τεχνικές ειδικότητες. Οι υποψήφιοι για θέ­σεις Ειδικών Δυνάμεων πρέπει να υποβληθούν σε αθλητικές δοκιμασίες. Οι προϋποθέσεις συμμετο­χής, σύμφωνα με την προκήρυξη, είναι:

Για τους εφέδρους να μην έχουν παρέλθει τρία έτη από την ημερομηνία οριστικής απόλυσης τους από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Να μην έχουν συμπληρώσει το 28ο έτος της ηλι­κίας τους, σύμφωνα με τις εκάστοτε διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας (δηλ. γεννημένοι από 1/1.1990 και μεταγενέστερα).

Να έχουν σωματική ικανότητα κατηγορίας πρώ­της (Ι/1) ή δεύτερης (Ι/2), σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για την εξέταση της σωματικής ικανό­τητας των στρατευσίμων.

Να έχουν ανάστημα τουλάχιστον ενός μέτρου και εξήντα εκατοστών (1,60μ.).

Ο φάκελος δικαιολογητικών περιλαμβάνει: αίτη­ση - υπεύθυνη δήλωση και φωτοαντίγραφο του στρατιωτικού ή αστυνομικού δελτίου ταυτότητάς τους.

Για τους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις, επιπλέον απαιτούνται βεβαίωση της Μονάδας, από την οποία να προκύπτει ότι δεν έχει κινηθεί διαδικα­σία έκπτωσης ή υποβιβασμού τους, και αιτιολογημέ­νη πρόταση καταλληλότητας του διοικητή της Μο­νάδας.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-20/05/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ