Αρχική » , , , , » O Στρατηγός Κωσταράκος αποχαιρέτισε έναν ικανό συνεργάτη του!

O Στρατηγός Κωσταράκος αποχαιρέτισε έναν ικανό συνεργάτη του!


ΤΟ «ΔΕΞΙ» ΤΟΥ χέρι για πολλά χρόνια αποχαιρέτισε πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε. Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Πρόκειται για τον Ταξίαρχο Γεώργιο Τζιτζικώστα, ο ο­ποίος ήταν διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του Στρατηγού από τότε που ήταν Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και τον ακολούθησε στις Βρυ­ξέλλες, με τα ίδια καθήκο­ντα, ως διευθυντής του εκεί πολυεθνικού, Επιτελικού Γραφείου.

Ο καταδρομέας και βατραχάνθρωπος Ταξίαρχος Τζιτζικώστας ανέλαβε τη διοί­κηση της επίλεκτης 13ης Διοικήσεως Ειδικών Επιχειρήσεων - «Ιερός Λόχος». Συγχαρητήρια και καλότυχος!

(ΕΠΕΝΔΥΣΗ-08/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ