Αρχική » , , , , , » Καμπάνια στο εξωτερικό για τα «χακί» φιλέτα

Καμπάνια στο εξωτερικό για τα «χακί» φιλέτα


Ελληνική Silicon Valley, καταδυ­τικά πάρκα και πολυτελές resort στην Πέρδικα και τον Τούρλο Αίγινας, αλλά και στις νησίδες Φλέβες και Φλεβοπούλα στον Αργοσαρωνικό, προτείνει καμπάνια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε ξένους επενδυτές, με στόχο να γεμίσει με χρήμα τα ταμεία.

Το «χακί ΤΑΙΠΕΔ» ονομάζεται Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ). Συστάθηκε στα τέλη του 2016 και υπάγεται απευθείας στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος έχει βάλει στόχο να πείσει ξένους επενδυτές να διαθέσουν κεφάλαια και να αξιοποιήσουν ακίνητα των Ενόπλων Δυνάμεων που θεω­ρούνται «φιλέτα».

Στο πλαίσιο αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη καμπάνια της ΥΠΑΑΠΕΔ στο εξωτερικό με στόχο τη μα­κροχρόνια μίσθωση ακινήτων τα οποία, σύμφωνα με τη σχετι­κή ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί, είναι πολύ πιθανό να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών.

Πρόκειται, εκτός από τις προαναφερθείσες τοποθεσίες στην Αίγινα και τις βραχονησίδες στον Αργοσαρωνικό, για το πρώην στρατόπεδο Ζαφείρη στην Ερμούπολη Σύρου, καθώς και δύο ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας.

Ήδη έχει εκδοθεί πολυτελές ενημερωτικό έντυπο στην αγγλική γλώσσα, όπου παρουσιάζονται ανα­λυτικά και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Π.Σ.
(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-15/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ