Αρχική » , , , » Εντύπωση προκάλεσε η Η.Δ. Α/ΓΕΣ για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου

Εντύπωση προκάλεσε η Η.Δ. Α/ΓΕΣ για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου


Ο εορτασμός του προ­στάτου του Στρατού Ξηράς, Αγίου Γεωργίου, στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα πραγματοποι­ήθηκε υπό τη σκιά του τραγικού δυστυχήματος της πτώσεως του ελικο­πτέρου UH-1Η.

Για τον λόγο αυτόν έγινε μόνο το θρησκευτικό σκέλος της τελετής. Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ, Aντι­στράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή: «Όπως πάγια διατυπώνεται από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, σκοπός μας δεν είναι να διεξαγάγουμε πόλεμο. Όμως, εάν απαιτηθεί και απειληθεί η εδαφική ακεραιότη­τα της πατρίδας μας, ο Ελληνικός Στρατός, στο πλαίσιο της διακλαδικής συνέργειας, είναι ικανός να καταστρέψει κάθε επίδοξο επιβουλέα».

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-28/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ