Αρχική » , , » Ο Ιερέας που μαγείρεψε μαγειρίτσα στους στρατιώτες του Αη Στράτη

Ο Ιερέας που μαγείρεψε μαγειρίτσα στους στρατιώτες του Αη Στράτη


Ο παπα-Γιάννης του Αη Στράτη με στρατιώτες του φυλακίου

Τέλεσε την ακολουθία της Ανάστασης, ευλόγησε τα κόκκινα αβγά, πρόσφερε στους στρατιώτες τσουρέκια και κουλούρια που έφτιαξαν οι γυναίκες του Αη Στράτη και στη συνέχεια μπήκε στην κουζίνα και έβαλε τις... πινελιές του στην παραδοσιακή μαγειρίτσα!

Ο πατήρ Ιωάννης Γκέκας, εφημέριος του Ιερού Ναού Γεννήσεως Ιησού Χριστού του Αγίου Ευστρατίου, βρέθηκε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο πλευρό των 14 στρατιωτών που υπηρετούν τη θητεία τους στο φυλάκιο του ακριτικού νησιού, είπε σε όλους «Χριστός Ανέστη» και μοιράστηκε με τον μάγειρα του φυλακίου τα μυστικά της τοπικής μαγειρίτσας.

Οι στρατιώτες υποδέχθηκαν τον π. Ιωάννη με ιδιαίτερη χαρά, ενώ μετά το τσούγκρισμα στάθηκαν όλοι μπροστά στην ελληνική σημαία και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 18/04/2017)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ