Ημέρα πένθους για τις ΕΔ σήμερα και αύριο


Σήμερα και αύριο οι κηδείες των αξιωματικών

Ημέρα πένθους για τις Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιαιτέρως για τον Ελληνικό Στρατό, με μεσίστιες τις Σημαίες σε όλα τα στρατόπεδα και στρατιωτικές υπηρεσίες, καθώς σήμερα σε τρία διαφορετικά σημεία της Ελλάδος, πρόκειται να πραγματοποιηθούν ισάριθμες εξώδειες ακολουθίες, ενώ αύριο θα κλείσει αυτό ο κύκλος με άλλες δύο κηδείες στελεχών του σε ισάριθμα άλλα σημεία της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι εξώδειες ακολουθίες του Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου στις 12:00, στη Λάρισα και θα ακολουθήσει του Υπολοχαγού(ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου στις 17:30 επίσης στη Λάρισα. Σε αυτές θα παραστούν ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, καθώς και οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Σήμερα επίσης, στις 16:00, στο Μαρκόπουλο Αττικής, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η εξώδειος ακολουθία του Δεκανέως Στρατονόμου Φώτιου Κεσκινίδη, ο οποίος σκοτώθηκε προχθές επίσης σε διατεταγμένη υπηρεσία στη διάρκεια τροχαίου δυστυχήματος με το στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας στο οποίο επέβαινε. Εκεί θα παραστούν, συμφώνως με τις πληροφορίες, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Βίτσας καθώς και ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Υπαρχηγός ΓΕΣ και ο Διοικητής της ΑΣΔΥΣ.

Τέλος, αύριο Παρασκευή, θα πραγματοποιηθούν οι εξώδειες ακολουθίες του Υποδιοικητού της 1ης Στρατιάς Υποστρατήγου (ΤΘ) Ιωάννη Τζανιδάκη, στις 18:00, στην Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου, ενώ θα έχει προηγηθεί, στις 10:00, στο Παλαιοκκλήσι Καστοριάς, η αντίστοιχη του Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου. Και σε αυτές τις τελετές θα παραστεί ο ΥΕΘΑ και οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ.

(parapolitika.gr 20/04/2017 – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ