Αρχική » , , , , » Πρωτοβουλία A/ΓΕΣ για τον Υπασπιστή του

Πρωτοβουλία A/ΓΕΣ για τον Υπασπιστή του


Μια πρωτοβουλία του νέου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφάνή, που εντυπωσίασε και σχολιάστηκε πολύ θετικά, ήταν η απόφασή του, για πρώτη φορά στην ιστορία του ΓΕΣ, ο ένας εκ των δύο υπασπιστών του να προέρχεται από τα Σώματα του ΣΞ και όχι από τα Όπλα.

Έτσι λοιπόν ο Αρχηγός ζήτησε από τους διευθυντές των Σωμάτων να του προτείνουν από έναν αξιωματικό με βαθμό Λοχαγού προκειμένου να επιλέξει τον συνεργάτη του, μετά από συνέντευξη, εκ των οποίων επελέγη ο Λοχαγός (ΤΧ) Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ SECRET 14/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ