Αρχική » , , , , » Συγκρότηση και λειτουργία Δημόσιων Στρατιωτικών Ταμείων στο Σ.Ξ. (ΦΕΚ)

Συγκρότηση και λειτουργία Δημόσιων Στρατιωτικών Ταμείων στο Σ.Ξ. (ΦΕΚ)


Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 48Α’/5-4-2017 το Προεδρικό Διάταγμα 26 με θέμα: «Συγκρότηση και λειτουργία Δημόσιων Στρατιωτικών Ταμείων».

Σύμφωνα με το υπόψη ΠΔ:

Τα Δημόσια Στρατιωτικά Ταμεία (ΔΣΤ) του ΣΞ είναι μονάδες του Οικονομικού Σώματος, υπάγονται απευθείας στη Διεύθυνση Οικονομικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού και διέπονται από τις, ισχύουσες κάθε φορά, διατάξεις που αφορούν στη συγκρότηση και την οργάνωση των στρατιωτικών μονάδων. Έχουν ως κύρια αποστολή τη διενέργεια, για λογαριασμό του Δημοσίου, εισπράξεων, καθώς και πληρωμών των πάσης φύσης δαπανών του ΣΞ.

Επίσης ρυθμίζονται ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας των Δημόσιων Στρατιωτικών Ταμείων του ΣΞ, ενώ προβλέπεται και η εξυπηρέτηση μονάδων των άλλων Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Ειδικών Φορέων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τα ΔΣΤ του ΣΞ σύμφωνα με τις εκάστοτε διαμορφούμενες ανάγκες.

Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό ΦΕΚ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ