Αρχική » , , , , , » Ούτε το 50% δεν καλύφθηκε από τις 600 θέσεις ΟΒΑ που ζητούσε ο Σ.Ξ.

Ούτε το 50% δεν καλύφθηκε από τις 600 θέσεις ΟΒΑ που ζητούσε ο Σ.Ξ.


Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης: Παράταση προθεσμίας έως 10 Απριλίου

Τεράστια δυσκολία στο να συγκεντρώσουν τον αριθ­μό των 1.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) που αναζητούν, ώστε να καλύψουν τρέχουσες ανάγκες τους σε προσωπικό, συναντούν οι ΕΔ. Πιο συγκεκριμέ­να και σύμφωνα με τα όσα είχαν ανακοινωθεί, οι ΕΔ εί­χαν προκηρύξει διαγωνισμό για την κάλυψη 1.000 θέ­σεων ΟΒΑ (Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης) οι οποίοι θα μοιράζονταν σε 600 για τον Στρατό Ξηράς, εκ των οποίων οι 300 θα ήταν για τις Ειδικές Δυνάμεις και οι υπόλοιποι για άλλες Μονάδες, ενώ το Πολεμικό Ναυτι­κό θα λάμβανε 200 και η Πολεμική Αεροπορία άλλους 200. Η προθεσμία έληγε στις 27 Μαρτίου, αλλά... ο πο­λυπόθητος αριθμός δεν συγκεντρώθηκε, αφού ήταν πε­ριορισμένο το ενδιαφέρον για την κάλυψη των θέσεων. Χαρακτηριστικό είναι πως από τα τρία Όπλα μόνο η Πο­λεμική Αεροπορία πήρε τους 200 που ζητούσε, ενώ ο Στρατός Ξηράς μέχρι στιγμής φαίνεται να μην έχει καλύ­ψει ούτε το 50% των αναγκών του, ενώ και το Πολεμικό Ναυτικό κινείται κοντά στα ίδια ποσοστά.

Γι΄ αυτό τον λόγο το ΓΕΕΘΑ έκρινε σκόπιμο να ανα­κοινώσει παράταση της προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών ενδιαφερομένων να καταταγούν ως ΟΒΑ στον Στρατό Ξηράς και στο Πολεμικό Ναυτικό, έως τις 10 Απριλίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφε­δροι, που έχουν τα απαιτούμενα προσόντα, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους τα δικαιολογητικά του Παραρτήματος «Δ», έως τη 10η Απριλίου 2017 (όσα υποβληθούν μετά από αυτή την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα).

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-08/04/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ