Αρχική » , , , , » XX Μεραρχία ΤΘ: Παράδοση-παραλαβή (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

XX Μεραρχία ΤΘ: Παράδοση-παραλαβή (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 9 Μαρτίου 2017 η τελετή παράδοσης-παραλαβής διοίκησης της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας στην Καβάλα από τον αποχωρήσαντα Διοικητή Γεώργιο Σταματιάδη στον νέο Διοικητή-Υποστράτηγο Σπύρο Ρώση.

Στην έναρξη της τελετής διαβάστηκε η ημερήσια διαταγή από τον κ. Σταματιάδη και στη συνέχεια ακολούθησε ο χαιρετισμός του νέου Διοικητή, παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της Καβάλας.

Στον εσωτερικό χώρο της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας προς τιμήν τους δόθηκε δεξίωση, στην οποία τιμητικά παρέστη ο Αντιστράτηγος Καμπάς ο οποίος ήρθε από τον Δ΄ Κλάδο του ΓΕΣ, στον οποίο τώρα μετατέθηκε ο αποχωρήσας Διοικητής-Στρατηγός της Μεραρχίας.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


(centertv.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ