Αρχική » , , , , , , » Άνθρωπος: Ο πραγματικός «πολλαπλασιαστής ισχύος» του Στρατού στη Θράκη (ΦΩΤΟ)

Άνθρωπος: Ο πραγματικός «πολλαπλασιαστής ισχύος» του Στρατού στη Θράκη (ΦΩΤΟ)


Το Γενικό Επιτελείο Στρατού δημοσιοποίησε σήμερα μία σειρά φωτογραφιών από την προκάλυψη του Δ’ΣΣ

Όσοι υποστηρίζουν ότι ο πραγματικός «πολλαπλασιαστής ισχύος» των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι τα διάφορα πολυδιαφημισμένα οπλικά συστήματά του, αλλά το ανθρώπινο δυναμικό που τα υπηρετεί, ασφαλώς και έχει δίκιο!

Αν αυτή η θεώρηση ισχύει γενικώς στις ΕΔ της χώρας, ισχύει πολύ περισσότερο ειδικώς στον Έβρο και στη ζώνη ευθύνης του Δ’Σώματος Στρατού στη Θράκη!

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού δημοσιοποίησε σήμερα μία σειρά φωτογραφιών από την προκάλυψη του Δ’ΣΣ. Φωτογραφίες, που κάποιος καλλιτέχνης-φωτογράφος μπορεί να βρει ότι έχουν «τεχνικές ατέλειες».

Πιστεύουμε όμως πως οι ίδιες αυτές φωτογραφίες επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι τελικώς (και διαχρονικώς) ο παράγων «Άνθρωπος», ο Έλληνας στρατιώτης, είναι ο καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας ή της αποτυχίας. Της Νίκης ή της Ήττας.

Και στον Έβρο και στο Δ’ΣΣ η επαγρύπνηση και η ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κάθε προκλήσεως από το προσωπικό των Μονάδων Προκαλύψεως του Σώματος είναι συνεχής.

Να είστε όλοι σας καλά και σας ευχαριστούμε!

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης - army.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ