Αρχική » , , , » Και οι σκληροί ΟΥΚάδες έχουν καρδιά...

Και οι σκληροί ΟΥΚάδες έχουν καρδιά...


Η τρυφερή φωτογραφία που το αποδεικνύει

Οι άνδρες των «ΟΥΚ», των Ομάδων Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού μας Ναυτικού είναι γνωστοί για τη σκληρή και επίπονη εκπαίδευσή τους, αλλά και για το είδος των αποστολών τους, που αναλαμβάνουν να εκτελέσουν.

Αυτό είναι γνωστό σε όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες, γι’ αυτό και απολαμβάνουν τόσο μεγάλου θαυμασμού και αποδοχής από όλους μας.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι αυτά τα σκληρά παιδιά, “tough guys” όπως λέμε και στο χωριό μου, είναι ότι εκτός αποστολής, τα παιδιά αυτά είναι με τις πιο «μαλακές» καρδιές!

Αυτό αποδεικνύεται και από την παλαιότερη φωτογραφία αυτή, που βρήκαμε στο διαδίκτυο και είχαμε φυλάξει στο αρχείο μας, ενός νεαρού ΟΥΚά να περιποιείται δίνοντας από μία σακούλα φαγητό σε αδέσποτα κουταβάκια, που βρίσκονταν εντός του χώρου της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του Στόλου στο Σκαραμαγκά, και ... «υιοθετήθηκαν» από το προσωπικό της Μονάδος!

Συγχαρητήρια έστω και... καθυστερημένα!

(parapolitika.gr 14/03/2017 13:14 – Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ