Από το πλατό στο Πεντάγωνο (ΦΕΚ)


Στο πολιτικό γραφείο του Πάνου Καμμένου διορίσθηκε η σέξι παρουσιάστρια Βίκυ Παπαλουκά.
Η πρόσληψη έγινε στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ ο μισθός της ανέρχεται περίπου στα 1.500 ευρώ μηνιαίως.

Νέα καθήκοντα ανέλαβε εδώ και λίγες ημέρες η όμορφη δημοσιογράφος Βίκυ Παπαλουκά. Πρόκειται για μία από τις δυο παρουσιάστριες της εκπομπής των Ενόπλων Δυ­νάμεων «Με αρετή και τόλμη», η οποία ξεκίνησε να εργάζεται πα­ράλληλα στο πολιτικό γραφείο του Πάνου Καμμένου. Συγκεκριμένα, η πρόσληψή της στο πολιτικό γρα­φείο του υπουργού Άμυνας έγινε με υπογραφή του ίδιου στις 24 Φε­βρουάριου, αν και είχε ξεκινήσει την εργασία της σε αυτό ήδη από τις 14 του ίδιου μήνα. (κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση)


ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ:


Σύμφωνα με την απόφαση, ο μισθός της κυρίας Παπαλουκά ανέρχεται περίπου στα 1.500 ευρώ μηνιαίως για τις υπη­ρεσίες της στο γραφείο, σύμφωνα με τους πίνακες μισθοδοσίας του Δημοσίου, χωρίς να έχει διευκρι­νιστεί εάν σε αυτά συνυπολογίζεται η αμοιβή της για τη συμμέτοχη της στην ομάδα παρουσίασης της εκπομπής με «Με αρετή και τόλμη».

ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι πρόθεση του κ. Καμμένου είναι να ενισχύσει το προσωπικό της επικοινωνιακής ομάδας του στο Πεντάγωνο, δεδομένου ότι έχει να διαχειριστεί πλέον το μείζον ζήτημα των εντεινόμενων τουρκικών παραβιάσεων. Εξάλλου, η κυρία Παπαλουκά έχει μακρά εμπειρία στον χώρο, αφού ασχολείται με τη δημοσιογραφία από το 2009 και στο πολιτικό ρεπορτάζ καθιερώθηκε το 2011. Ξεκίνησε να γράφει στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» και θήτευσε δίπλα στον Σταύρο Μονεμβασιώτη στον ΑΝΤΙ, όπου και ασχολήθηκε με το οικονομικό ρε­πορτάζ. Το 2010 ήρθε η πρόταση για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Τηλε-άστυ, του Γιώργου Καρατζαφέρη, έχοντας δική της εκπομπή παράλ­ληλα στο ραδιόφωνο 90,6 FM.

Έναν χρόνο μετά, συνέχισε στο APT, με δική της καθημερινή εκ­πομπή. Τον Σεπτέμβριο του 2012 έκανε το επόμενο βήμα και εντά­χθηκε στο δυναμικό του Kontra Channel, με την τρίωρη πολιτική εκπομπή «Κόντρα στη νύχτα», μαζί με τον Χάρη Μπότσαρη. Τότε ξε­κίνησε και το δικό της web ραδιόφωνο-κανάλι-site «Point Media».

Στη συνέχεια, αποχώρησε από το Kontra και συμφώνησε με το κα­νάλι Blue Sky. Επόμενος σταθμός της ήταν το Extra και το «Αποκαλυ­πτικό Δελτίο» μέχρι και το 2015, οπότε έκανε μεταγραφή στο κανάλι «Ε», όπου έμεινε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι.

ΣΧΟΛΙΑ. Η όμορφη παρουσιάστρια, κόντρα στα κακεντρεχή σχό­λια που συνόδευσαν τον διορισμό της στο πολιτικό γραφείο του κ. Καμμένου, έδειξε να παίρνει σοβα­ρά τα νέα της καθήκοντα. Έτσι, την Τετάρτη, η Βίκυ Παπαλουκά συ­νόδευε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο κατά την επίσκεψή τους στο στρατόπεδο «Παύλος Μελάς» στη Θεσσαλονίκη. Το στρατό­πεδο παραδόθηκε στην κοινωνία της συμπρωτεύουσας για να αναδειχθεί σε ένα πολιτιστικό-πολιτισμικό κέντρο και χώρο αναψυχής.

Θα διορθώσει την υπερβολή

Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ του γραφεί­ου του κ. Καμμένου με επι­πλέον δημοσιογράφους, σύμφωνα με πληροφορί­ες, κρίθηκε αναγκαία μετά τις «υπερβολικές» δηλώ­σεις -όπως τις χαρακτηρί­ζουν κυβερνητικές πηγές- του υπουργού έναντι της «εριστικής» τουρκικής πλευ­ράς. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος στις αρχές Φε­βρουάριου, αναφερόμενος στους γείτονες, είχε δηλώ­σει: «Αν θέλουν να πατή­σουν τα Ίμια, να δούμε θα φύγουν από εκεί; Να δούμε πώς θα φύγουν μετά». «Να θυμίσουμε στον κ. Τσαβούσογλου ότι πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης, αλλά ο Τσίπρας. Υπουργός Εξωτε­ρικών δεν είναι ο Πάγκα­λος, που είχε τη θεωρία για τις σημαίες που τις έπαιρνε ο αέρας, αλλά ο Κοτζιάς και υπουργός Άμυνας είμαι εγώ. Δεν υπάρχει, λοιπόν, θέμα να πατήσει ελληνικό νησί ο κ. Τσαβουσογλου ή οποιοσ­δήποτε λάβει τέτοια εντο­λή. Θα αντιμετωπιστεί άμε­σα και αυτό είναι ξεκάθαρο τόσο προς την τουρκική πλευρά όσο και προς τους συμμάχους μας», είχε πει ο κ. Καμμένος, αναφορές που δεν είχαν ενθουσιάσει ούτε το Μέγαρο Μαξίμου, ούτε το υπουργείο Εξωτερικών. 

Ενδεικτικό, επίσης, της ανάγκης επικοινωνιακής ενίσχυ­σης του υπουργικού γραφείου του κ. Καμμένου ήταν, όπως αναφέρουν κυβερ­νητικές πηγές, μια διαρροή που παραλίγο να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο με την Κύπρο. Συγκεκριμέ­να, πηγές του υπουργείου Άμυνας αναφέρθηκαν στο ενδεχόμενο «θερμού επει­σοδίου» με την Τουρκία στα χωρικά ύδατα της Κύπρου τον Ιούνιο, οπότε θα ξεκινή­σει η εξόρυξη φυσικού αερί­ου. «Η εκτίμηση είναι ότι πι­θανολογούμε πως μπορεί να υπάρξει κάποιο επεισόδιο, μια στρατιωτική δραστηρι­ότητα των τουρκικών δυνά­μεων, όταν θα ξεκινήσει η εξόρυξη» ήταν η επίμαχη δι­αρροή, που αποδόθηκε από την αντιπολίτευση στον κ. Καμμένο.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΛΗ-gtolis93@hotmail. com
(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-11/03/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

1 σχόλια:

  1. ας μην ηταν εντυπωσιακή και θα βρισκόταν σίγουρα στα αζήτητα!!Η τζουλη ττο ξέρει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ