Αρχική » , , , , , , » Έγγραφο ΓΕΣ για Άδειες Στρκου προσωπικού (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ-ΑΝΑΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΔΕΙΩΝ)

Έγγραφο ΓΕΣ για Άδειες Στρκου προσωπικού (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ-ΑΝΑΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΔΕΙΩΝ)


Έγγραφο του ΓΕΣ/ΔΙΜΣΠΡΟ με το οποίο ρυθμίζονται οι άδειες του στρατιωτικού προσωπικού. Συγκεκριμμένα καθορίζονται τα εξής:

α. Απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη χορήγηση αδειών στο στρατιωτικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς, όπως στο Παράρτημα «Α».

β. Οδηγίες για τη χορήγησή τους στο στρατιωτικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς, όπως στο Παράρτημα «Β».

γ. Ανάκληση – διακοπή των αδειών και ειδικές διατάξεις για τις άδειες του στρατιωτικού προσωπικού του Στρατού Ξηράς, όπως στο Παράρτημα «Γ», για την εφαρμογή των άρθρων 1 έως και 27 και 44 έως και 48 της ΚΥΑ, που αφορούν στο μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς.

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο:(poes.gr)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ