Ο Πάνος είναι εδώ


Το τελευταίο διάστημα, ο Πάνος Καμμένος αφυπνίστηκε και δεί­χνει πολύ δυνατός.

Ενώ ο Τσίπρας συρρικνώνεται και κινδυ­νεύει με εξαέρωση, ο Πάνος απογειώνεται! Φαίνεται, ότι βρήκε τα χαμένα του φτερά και έγινε F-35 και πετάει ψηλά στους (πολι­τικούς) ουρανούς!

Η κίνησή του να καλέσει στις 25 Φεβρουάριου, στο Πεντάγωνο, και τους τρεις επίτιμους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, Γράψα, Χηνοφώτη, Γιάγκο, ήταν κίνηση-ματ. Σύντομα ακο­λουθούν κι άλλες κινήσεις, που θα προκαλέσουν εντύπωση...

(Ε.Ω.Κ.-12/03/2017)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ