Αρχική » , , , , , , , » Βίτσας: Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την εγχώρια αμυντική βιομηχανία

Βίτσας: Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την εγχώρια αμυντική βιομηχανία


Στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΚΠΥ

Την πρόθεση για τη συνέχιση της υφιστάμενης συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης με την εγχώρια αμυντική βιομηχανία επαναδιαβεβαίωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ), που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) στην Αθήνα και στην κοπή της πίτας που ακολούθησε.

Σε άλλο σημείο ο ίδιος επισήμανε ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί οι απαιτούμενες ενέργειες για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων, όπως η εξυγίανση των κρατικών βιομηχανιών, η προώθηση της εξωστρέφειας της εγχωρίου αμυντικής βιομηχανίας (ΕΑΒΙ) κλπ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΚΠΥ Αναστάσιος Ροζολής διαπίστωσε ότι «παρά τις δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε, προωθήθηκαν λύσεις σε αρκετά από τα διαχρονικά προβλήματα της αμυντικής μας βιομηχανίας», προσθέτοντας ότι έγιναν σημαντικές κινήσεις, ικανές να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξή της. Μάλιστα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην συνέχιση της αρμονικής συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Διευθύνσεως Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) του ΥΠΕΘΑ και στην ΕΑΒΙ λέγοντας χαρακτηριστικώς ότι «όπου κατεβαίνουμε σαν Εθνική Ελλάδος πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τέλος, στο πλαίσιο της εκδηλώσεως τιμήθηκε ο απερχόμενος Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ, Πτέραρχος (Ι) ε.α.Κοσμάς Βούρης «για την συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας».


(parapolitika.gr 17/03/2017 19:10 - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ