Αρχική » , , , , , » Τελετή Παράδοσης–Παραλαβής της 9 Μ/Π Ταξιαρχίας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Τελετή Παράδοσης–Παραλαβής της 9 Μ/Π Ταξιαρχίας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Την Πέμπτη 16/03/2017, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοικήσεως της 9 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ, στο Στρατόπεδο «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ» στην Κοζάνη.

Ο μέχρι πρότινος Διοικητής Προκόπης Καρατζέτζος πλέον ανέλαβε καθήκοντα Υποδιοικητή στο Γ΄Σώμα Στρατού, και τη θέση του πήρε ο Ταξιάρχος Νίκος Κατσίκας.

Ο κ. Καρατζέτζος σε μικρή ομιλία του σημείωσε πως: «αποτιμώντας το έργο της Διοίκησης συνολικά εκφράζω την απόλυτη ικανοποίηση μου για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς επιτεύχθηκε σημαντικό έργο». Από την πλευρά του ο νέος Διοικητής είπε πως «βασικό μας μέλημα πρέπει να είναι η συνεχής βελτίωση των μονάδων μας». Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο ΚΨΜ του στρατοπέδου.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(kozan.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ