Αρχική » , , , » Αλλαγή Διοίκησης στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο Βόλο (ΦΩΤΟ)

Αλλαγή Διοίκησης στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο Βόλο (ΦΩΤΟ)


Την Πέμπτη 16/03/2017 και με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο Γεωργούλα στη Ν. Ιωνία, η αλλαγή Διοίκησης της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, παρουσία του Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού,Υποστράτηγου Γ. Βύνιου, των πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών της περιοχής, αποστράτων και φίλων της Ταξιαρχίας.

Με τον σχηματισμό να απλώνει τις δράσεις του και σε κοινωνικό – ανθρωπιστικό επίπεδο, ο απερχόμενος Διοικητής Ταξίαρχος Αναστάσιος Πάτσαλος (τοποθετείται στην ελληνική αποστολή της Σεβίλης) και ο συμμαθητής του Ταξίαρχος Ευαγ. Παπαδόπουλος, ο Marine όπως τον αποκαλούσαν στην Ουάσιγκτον όπου υπηρετούσε ως στρατιωτικός ακόλουθος, έστειλαν μηνύματα και για την ετοιμότητα του σχηματισμού αλλά και για τον ρόλο της στην κοινωνία.

Περισσότερες ΦΩΤΟ ΕΔΩ.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(myvolos.net - Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ