Αρχική » , , , , , , » Αύριο Τρίτη 14/03 η τελετή παράδοσης-παραλαβής στην ΣΜΧ στο Λουτράκι

Αύριο Τρίτη 14/03 η τελετή παράδοσης-παραλαβής στην ΣΜΧ στο Λουτράκι


Αύριο Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 θα γίνει η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού (ΣΜΧ) στο Λουτράκι...

Ο προαχθείς σε Υποστράτηγο προηγούμενος Διοικητής κος Μηνάς Παπαδάκης ύστερα από παραμονή ρεκόρ για τέσσερα χρόνια στην Σχολή Μηχανικού μετατίθεται στο ΓΕΕΘΑ και νέος Διοικητής αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος (ΜΧ) Ηλίας Αρσένος.

Ο Υποστράτηγος (ΜΧ) Μηνάς Παπαδάκης υπηρέτησε πραγματικά και διοίκησε την Σχολή Μηχανικού επί τέσσερα χρόνια με πάρα πολύ ζήλο και πάθος, τιμώντας έτσι τον Ελληνικό Στρατό και τον όρκο που έδωσε.

Πρόκειται για έναν σεμνό αλλά και δυναμικό άνθρωπο, έναν άξιο αξιωματικό, που τιμά το στράτευμα.

Αγαπήθηκε από όλους εντός του στρατοπέδου αλλά κυριότερα από τον κόσμο της Κορινθίας του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και στο νέο πόστο του.

Εμείς θα σε θυμόμαστε πάντα για το μεγάλο έργο που άφησες στην Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι.

Ευχόμαστε καλή δύναμη και στον νέο διοικητή και να σταθεί κι εκείνος αντάξιος του μεγάλου έργου του απερχόμενου διοικητή.

(protinews.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ