Αρχική » , , , » Αλλαγές από τον ΕΟΠΥΥ για όλους τους ασφαλισμένους απο 1η Απριλίου 2017 (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Αλλαγές από τον ΕΟΠΥΥ για όλους τους ασφαλισμένους απο 1η Απριλίου 2017 (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)


Όπως ενημερώνει ο ΕΟΠΥΥ με ανακοίνωσή του ο δικαιούχος ασφαλισμένος με την γνωμάτευση, μπορεί να προμηθευτεί τα υλικά τα οποία έχουν ανακοινωθεί και ενταχθεί στις νέες κατηγορίες συμβάσεων, αποκλειστικά από τους συμβεβλημένους παρόχους του ΕΟΠΥΥ, από 01/04/2017.

Σημειώνεται ότι για όσα υλικά/υπηρεσίες δεν αναφέρονται στην παρακάτω ανακοίνωση δεν θα ακολουθηθεί η διαδικασία που περιγράφεται στην ανακοίνωση και θα συνεχίσει η διαδικασία αποζημίωσης ως ίσχυε μέχρι τις 31/12/2016 στους Δικαιούχους.

Ειδικότερα δε για τα Οπτικά η διαδικασία παρατείνεται έως τις 31/03/2017 αλλά και για την Ειδική Αγωγή για την οποία είναι σε εξέλιξη το έργο της Επιστημονικής Επιτροπής που έχει συστήσει το Υπουργείο Υγείας.

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ