Αρχική » , , , , , » Ερώτηση για τα πλαστά τιμολόγια στο ΝΝΑ

Ερώτηση για τα πλαστά τιμολόγια στο ΝΝΑ

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Νικολόπουλος Ιωάννου Νικόλαος, κατέθεσε ερώτηση προς τo Υπουργείo Εθνικής Άμυνας (Αρ. Πρωτ. 3600/20-02-2017) με θέμα: «Περισσότερα από 600 τα πλαστά τιμολόγια στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών».

«Δεμένη» με ντοκουμέντα έχει την υπόθεση των πλαστών διπλοπληρωμένων τιμολογίων στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών η ανακρίτρια του Ναυτοδικείου που από τον περασμένο Ιούλιο διεξήγαγε έρευνα σε βάθος, τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται ήδη στον εισαγγελέα.

Από το περασμένο καλοκαίρι, τα τηλέφωνα των λογιστηρίων σχεδόν όλων των φαρμακευτικών εταιρειών, ελληνικών και ξένων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, «πήραν φωτιά»! Στο Ναυτοδικείο κλήθηκαν όλοι οι υπεύθυνοι λογιστηρίων, από τους οποίους ζητήθηκαν συγκεκριμένα τιμολόγια. Οι λογιστές συγκέντρωσαν όλα τα παραστατικά που τους ζητήθηκαν και τα κατέθεσαν στο Ναυτοδικείο. Στη συνέχεια, κλήθηκαν ξανά για να καταθέσουν και οι ίδιοι ό,τι γνώριζαν για την υπόθεση που ερευνούσε η ανακρίτρια.

Το πρώτο στοιχείο που προέκυψε είναι ότι σχεδόν όλες οι επίμαχες πληρωμές έγιναν με μετρητά και...

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ