Αρχική » , , , , » Συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο η αγωγή κατά Γ. Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν»

Συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο η αγωγή κατά Γ. Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν»


Συζητήθηκε σήμερα, Πέμπτη, στο Πολυμελές  Πρωτοδικείο της Αθήνας, η αγωγή που είχε καταθέσει ο απόστρατος πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού, Παν. Σταμάτης, κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, για τις πολυσυζητημένες προεκλογικές υποσχέσεις το 2009, μεταξύ των οποίων και η φράση «λεφτά υπάρχουν» που του αποδίδεται.

Με την αγωγή του, ο ενάγων ζητεί να υποχρεωθεί ο κ. Παπανδρέου να του καταβάλλει το ποσό των 260.000 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους, ως χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που, όπως αναφέρει, προκλήθηκε λόγω των προεκλογικών του εξαγγελιών του πρώην πρωθυπουργού, που ουδέποτε, κατά την άποψή του, τηρήθηκαν.

Κατά τη συζήτηση της αγωγής, ο κ. Σταμάτης ανέφερε μεταξύ άλλων στο δικαστήριο, ότι ο κ. Παπανδρέου έκανε τις παραπάνω δηλώσεις παρά το γεγονός ότι γνώριζε για το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

Οι δικηγόροι του κ. Παπανδρέου, ρώτησαν τον κ. Σταμάτη εάν έχει στραφεί με μηνύσεις του και σε βάρος άλλων πολιτικών προσώπων, ενώ ο ίδιος ο ενάγων κατά την εξέτασή του στρεφόμενος προς τους ερωτώντες δικηγόρους ανέφερε μεταξύ άλλων ότι εμφανίζεται ως γραφικός. «Έναν άνθρωπο που έχει ως το 2012 υπηρετήσει στο ΝΑΤΟ, προσπαθείτε να τον βγάλετε γραφικό;», ήταν η τοποθέτησή του.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 19/01/2017 – ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ