Αρχική » , , , » Πρόσκληση ΣΑΑΤΧΣ για κοπή πίτας και Βραβεύσεις Αριστούχων-διακριθέντων Μαθητών-Συναδέλφων

Πρόσκληση ΣΑΑΤΧΣ για κοπή πίτας και Βραβεύσεις Αριστούχων-διακριθέντων Μαθητών-Συναδέλφων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1. Το Τ.Δ.Σ του Παραρτήματος Συνδέσμου Αποστράτων Αξκών Τεχνικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας (Σ.Α.Α.ΤΧ.Σ) , γνωστοποιεί στα Μέλη του και στους φίλους ε.α. άλλων Όπλων και Σωμάτων, οι οποίοι ενεγράφησαν ως Μέλη ή είναι αιμοδότες στον σύνδεσμό μας, τα παρακάτω:

α. Την 22α Ιαν. 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας στην Λ.Α.Φ Λάρισας.

β. Θα βραβευθούν οι αριστεύσαντες μαθητές με βαθμό 18 και άνω Α', Β', Γ' Λυκείου, καθώς και οι επιτυχόντες κατά το έτος 2016 σε ΤΕΙ, ΑΕΙ ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

2. Όσοι εξ ημών έχουν παιδιά και πληρούν τους όρους της 1β παραγράφου, να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι 15 Ιαν. 2017.

3. Περισσότερες πληροφορίες θα σας δοθούν από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συνδέσμου Θεοδόσιο Καραβίδα στα τηλέφωνα 2410-289838 και 6972856134.

4. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, με την βεβαιότητα ότι θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ Δ.Σ
-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ανχης ε.α Θεοδόσιος Καραβίδας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ