Αρχική » , , , » Πρόγραμμα-Bιογραφικό Υποψηφίου Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α. Στέλιου Καστραντά

Πρόγραμμα-Bιογραφικό Υποψηφίου Προέδρου ΕΑΑΣ Αντγου ε.α. Στέλιου Καστραντά

Για να βγει επί τέλους η ΕΑΑΣ στο ξέφωτο

Αγαπητοί ε.α Συνάδελφοι του Στρατού Ξηράς της Ελληνικής Αστυνομίας και αγαπητά μέλη εκλιττόντων Συναδέλφων,

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια, οι Έλληνες Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί, βάλαμε γερή πλάτη και εξουθενωθήκαμε υπέρμετρα έναντι των λοιπών Ελλήνων για το ξεπέρασμα της κρίσης. Η πολιτεία, αντί να διορθώσει τα λάθη της και να εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΣτΕ που μας δικαιώνουν, εξακολουθεί να κωφεύει.

Στα Εθνικά μας θέματα φαίνεται να δεχόμαστε πιέ-σεις για αποδοχή ανεπίτρεπτων συμβιβασμών...

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Στέλιος Καστραντάς γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1950.Εισήλε στη Σχολή Ευελπίδων το 1969 και εξήλθε το 1973 ονομασθείς Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Υπηρέτησε σε Μονάδες εκστρατείας του όπλου του καθώς και Σχηματισμούς και Επιτελεία και θέσεις εξωτερικού. Είναι απόφοιτος της Σχολής Πολέμου, της Σχολής Εθνικής Αμύνης και πτυχιούχος της Παντείου. Από το 2010,περίοδος κρίσης, δραστηριοποιείται ενεργά σε πολλά επίπεδα προς την κατεύθυνση υποστήριξης των συμφερόντων των αποστράτων. Φέρει τον αποστρατευτικό βαθμό του Αντιστρατήγου και μιλάει Αγγλικά, Βουλγάρικα και Ρώσικα. Είναι παντρεμένος με τη Θεανώ Γιανναρά και έχει δύο παιδιά και έναν εγγονό.

Με Εκτίμηση
Αντγος (ε.α) Στέλιος Καστραντάς
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΑΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ