Αρχική » , , , » Επίσκεψη στο ΓΕΕΘΑ Επιτίμων Αρχηγών ΓΕΕΘΑ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Επίσκεψη στο ΓΕΕΘΑ Επιτίμων Αρχηγών ΓΕΕΘΑ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Ενημερώθηκαν για τις τρέχουσες εξελίξεις και τα σημαντικότερα θέματα στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων από τον Ναύαρχο Αποστολάκη

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, εννέα (9) διατελέσαντες Επίτιμοι πλέον Αρχηγοί Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του νυν Αρχηγού Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ και επισκέφτηκαν τα «παλιά τους λημέρια» στο Στρατόπεδο «Παπάγου» στο πλαίσιο της ετησίας εθιμοτυπικής συγκεντρώσεώς τους.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς τους αυτής, οι Επίτιμοι Αρχηγοί ενημερώθηκαν για τις τρέχουσες εξελίξεις και τα σημαντικότερα θέματα στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων από τον Ναύαρχο Αποστολάκη και τους επιτελείς τους, ενώ ακολούθησε και ανταλλαγή απόψεων επ'αυτών.

Στη συγκέντρωση των Επιτίμων Αρχηγών ΓΕΕΘΑ παραβρέθηκαν οι Στρατηγοί ε.α. Ιωάννης Βερυβάκης, Δημήτριος Σκαρβέλης, Μανούσος Παραγιουδάκης, Γεώργιος Αντωνακόπουλος και Δημήτριος Γράψας, οι Ναύαρχοι ε.α. Χρήστος Λυμπέρης και Παναγιώτης Χηνοφώτης, καθώς και οι Πτέραρχοι (Ι) ε.α. Αθανάσιος Τζογάνης και Ιωάννης Γιάγκος.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


(parapolitika.gr - geetha.mil.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ