Αρχική » , , , , , , , , » Καμμένος, επί της υποδοχής (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ)

Καμμένος, επί της υποδοχής (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ)


Καμμένος με φόρμα παραλλαγής. Καμμένος παράταιρη αποτύπωση ΟΥΚά, με αρβύλες αμερικανικού τύπου. Καμμένος τελετάρχης στη Σαλαμίνα και στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη ναυμαχία των Ελλήνων κατά των Περσών. Αλλά και Καμμένος με γραβάτα και κοστούμι, επί την υποδοχής στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» του προέδρου της Ρωσικής Δημοκρατίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, και προσφάτως του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών την Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα.

Σε όποια φάση κι αν τον πιάσει, είτε φωτογραφημένος στο γραφείο του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να συμπεριφέρεται ως άλλος στρατάρχης, είτε με ανεβασμένα τα μανίκια την παραλλαγής επισκεπτόμενος ακριτικά νησιά, είτε ευθυτενής και με το χαμόγελο εκείνο τού «δεν πιστεύω στην καλή μου μοίρα», ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρέπει να το παραδεχτούμε πως εδώ και δύο χρόνια... μιλάει καθημερινά με την τύχη του. Και, φυσικά, σήμερα δεν θα εστιάσουμε μόνο στο γεγονός πως κρατάει από το... μπατζάκι ολόκληρο πρωθυπουργό, που δεν κάνει ρούπι χωρίς ,να περάσει από την κρησάρα του Πάνου.

Η εκπαραθύρωση Φίλη από το υπουργείο Παιδείας και το περιλάλητο grosso modo «ρίχνω την κυβέρνηση εάν μου το πει η Εκκλησία» μπορεί να πείσει και τον πλέον δύσκολο συνομιλητή για την επιρροή του Καμμένου στο οικοσύστημα Μαξίμου.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον Πάνο που υποδέχεται στο αεροδρόμιο προσωπικότητες όπως ο Ομπάμα. «Ναι, είναι το εθιμοτυπικό της υπόθεσης», θα πουν ορισμένοι για το γεγονός πως ο Μπαράκ και ο Βλαδίμηρος έσφιξαν πρώτα το χέρι του υπουργού Εθνικής Άμυνας όταν πάτησαν το πόδι τους στην Αθήνα. «Είναι το πρωτόκολλο», θα πουν κάποιοι άλλοι. Ωστόσο, είναι εκείνες τις φορές που το εθιμοτυπικό πρέπει να περνά σε δεύτερο πλάνο. Γιατί, πώς να το κάνουμε; Όταν ολάκερος Ομπάμα σε επισκέπτεται για πρώτη και τελευταία φορά στο σπίτι σου, φεύγεις από το Μαξίμου και πας ο ίδιος να τον «καλωσορίσεις». Εκτός κι αν ο Αλέξης αποφάσισε, και σε αυτή την περίπτωση, να πρωτοτυπήσει. Και, μετά την παγκόσμια αποκλειστικότητα του όρου «συμπρωτεύουσα» για τη Θεσσαλονίκη, σπεύσει να καθιερώσει τον όρο του «συμπρωθυπουργού». Και τότε, ποιος τον πιάνει πάλι τον Πάνο.

(ΚΕΦΑΛΑΙΟ 19/11/2016)

Η αναμέτρηση

Ως άκρως ενδιαφέρουσα αναμένεται η αναμέτρηση του Άδωνη Γεωργιάδη, που αναλαμβάνει εκτός από αντιπρόεδρος και το χαρτοφυλάκιο της Άμυνας, απέναντι στον υπουργό Πάνο Καμμένο. Φήμες και πληροφορίες μπερδεύονται και συγκλίνουν στο ότι ο Αδ. Γεωργιάδης τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση ώστε από τη μια να συγκρούεται αξιόμαχα -κατά περίπτωση και στο ίδιο επίπεδο- με τον πληθωρικό υπουργό και από την άλλη να βρεθεί κοντά σε ένα ακροατήριο (ενστόλους κ.λπ.) με το οποίο έχει ούτως ή άλλως καλές σχέσεις. Επίσης, η Ντόρα Μπακογιάννη μετακινείται σε έναν τομέα που έχει άμεση σχέση με την Οικονομία, στον τομέα της Ανάπτυξης, με τον οποίο ασχολείτο και επί ηγεσίας Καραμανλή.

(ΕΘΝΟΣ 19/11/2016)

Ετοίμαζε... αερομαχίες

Έτοιμος να απογειώσει τα F-16 για να υποδεχθούν τον πρόεδρο Ομπάμα ήταν ο Πάνος Καμμένος. Όταν το έμαθαν οι Αμερικανοί, σήμαναν κόκκινο συναγερμό προειδοποιώντας ότι οποιαδήποτε πτήση στρατιωτικού αεροπλάνου σε απόσταση τριάντα μιλίων από το προεδρικό αεροσκάφος θα θεωρηθεί εχθρική ενέργεια, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη. Τελικά ο Πάνος Καμμένος ακύρωσε τις πτήσεις των F-16 και περιορίστηκε σε ρόλο επίγειου τελετάρχη, κλέβοντας για μια ακόμα φορά τη δόξα, αφού ήταν το μοναδικό κυβερνητικό στέλεχος που υποδέχθηκε και χαιρέτησε πρώτο τον Αμερικανό πρόεδρο.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ SECRET 19/11/2016)

Έτριβε τα χέρια του ο Καμμένος

Υπάρχει και ένας υπουργός που έτριβε τα χέρια του για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου. Ποιος; Μα ο υπουργός εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Και ξέρετε γιατί; Όχι μόνο γιατί υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο τον Αμερικανό πρόεδρο, αλλά και επειδή, κατά πώς έλεγε, δεν έπρεπε να αφήσουμε αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Και, για να μην πάει η ευκαιρία χαμένη, λέγεται ότι έπεισε τον Αλ. Τσίπρα να βάλει στην ατζέντα των συζητήσεων και την αγορά (με leasing) των F-35 (με το αιτιολογικό να μη διαταραχθεί η ισορροπία στο Αιγαίο) και τη χρησιμοποίηση των κατασκοπευτικών drones από τους Αμερικανούς στη βάση της Σούδας. Λέγεται πως πρότεινε, επίσης, στον πρωθυπουργό να συζητήσει με τον Μπαράκ Ομπάμα τη χρησιμοποίηση των κατασκοπευτικών drones από τους Αμερικανούς στη Σούδα και την παραχώρηση βάσης στην Κάρπαθο για την εκπαίδευση των Seals του αμερικανικού Ναυτικού, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά.

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 19/11/2016 - Κων. Σ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

1 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΤΟΣΟ Ο ΥΕΘΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΕΘΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝΤΑ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ? ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΨΩΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΚΑΝΕΙ- ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣΟ ΗΘΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ ΓΙΑ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΕΝΩ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΦΗΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ....ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ-ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΤΣΗ ΧΗΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ- Ο Ομπάμα έφερε στον Πρωθυπουργό κύριο Αλέξη Τσίπρα άσχημα μαντάτα. Το πρώτο τα εθνικά θέματα, με αιχμή το Κυπριακό και το δεύτερο η υπόθεση του χρέους. Σε ό,τι αφορά την οικονομία, φαίνεται ότι στις ΗΠΑ δεν είναι και τόσο υποστηρικτική των ελληνικών θέσεων. Τα ελληνοτουρκικά ο αμερικανός πρόεδρος είπε στον Τσίπρα ότι η Ουάσιγκτον θεωρεί πλέον πιο σημαντική εταίρο την Τουρκία. Ότι ο Τραμπ θα δημιουργήσει σε όλο τον κόσμο «χωροφύλακες» και για το ρόλο αυτό στη Μεσόγειο προορίζει την Τουρκία του Ερντογάν. Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν τον Τραμπ είναι ο Σουλτάνος ο οποίος έχει κάκιστες σχέσεις με τον Ομπάμα. Και γι' αυτό ο Τσίπρας δεν μιλιόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ