Αρχική » , , , , , » Μη χορήγηση Επιδόματος Αυξημένης Ετοιμότητας σε προσωπικό του 1ου ΑΚΕ (Μονάδα ΠΑ)

Μη χορήγηση Επιδόματος Αυξημένης Ετοιμότητας σε προσωπικό του 1ου ΑΚΕ (Μονάδα ΠΑ)


Αναγνώστης μας, απέστειλλε e-mail, που περιγράφει την κατάσταση όπου έχει περιέλθει μεγάλο μέρος από το προσωπικό της Μονάδος της Πολεμικής Αεροπορίας 1ο ΑΚΕ, όπου δεν του καταβάλλεται ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ το Επίδομα Αυξημένης Ετοιμότητας το οποίο παίρνει το προσωπικό όλων των Μονάδων ΣΑΕ.

Μετά από όσα υπέστη μεγάλο μέρος από το προσωπικό της μονάδος που μετατέθηκε από το 1ο ΚΕΠ (ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ) στο 1ο Αεροπορικό Κέντρο Ελέγχου (1ο ΑΚΕ), τώρα σαν επιστέγασμα δεν καταβάλλεται και το προβλεπόμενο για το προσωπικό του ΣΑΕ (Συστήματος Αεροπορικού Ελέγχου) επίδομα.

Πιο συγκεκριμμένα:

«Σύμφωνα με διαταγή του ΓΕΑ το επιχειρησιακό προσωπικό, γύρω στα 130 άτομα, της Μονάδας 1ο ΚΕΠ, που εδρεύει στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, μεταφέρθηκε στο Κουτσόχερο (Λάρισα) κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2016 και στελεχώθηκε το 1ο ΑΚΕ.

Οι κύριες αρμοδιότητες που έχει η Μονάδα 1ο ΑΚΕ είναι ίδιες με αυτές που επιτελούσε το 1ο ΚΕΠ ενόσω είχε επιχειρησιακό ρόλο, καθώς και όμοιες με αυτές του 2ου ΚΕΠ που εδρεύει στην Πάρνηθα. Επιπρόσθετα πρόσφατα η Μονάδα 1ο ΑΚΕ αξιολογήθηκε και κρίθηκε επιχειρησιακή.

Για άγνωστο λόγο, την στιγμή που το προσωπικό ΟΛΩΝ των μονάδων ΣΑΕ της Πολεμικής Αεροπορίας, δικαιούται και εισπράττει μηνιαίως, το Επίδομα Αυξημένης Ετοιμότητας, το προσωπικό της Μονάδας 1ο ΑΚΕ ΔΕΝ εισπράττει το ανωτέρω επίδομα, παρά τον ιδιαίτερο επιχειρησιακό ρόλο που έχει, κάτι που προκαλεί ιδιαίτερη αλγεινή εντύπωση τη στιγμή που δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες Μονάδες του Συστήματος Αεροπορικού Ελέγχου της Χώρας μας.

Πέρα από τις περικοπές που έχουν εφαρμοστεί για το σύνολο του προσωπικού των Ε.Δ λόγω της δημοσιονομικής κατάστασης που έχει περιέλθει η Ελλάδα και έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό τις ζωές και την καθημερινότητα του προσωπικού, το συγκεκριμένο επίδομα είναι κάτι που δικαιούται το προσωπικό της Μονάδος του 1ου ΑΚΕ και αποτελεί Υποχρέωση της Ηγεσίας της Πολεμικής Αεροπορίας να το καταβάλλει».

Ευελπιστούμε πως με την δημοσιοποίηση του θέματος θα ευαισθητοποιηθεί η ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας και θα καταβάλλει το οφειλόμενο ποσό στα στελέχη της.

(ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ)


1 σχόλια:

  1. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ