Δομή υπουργείου Άμυνας


Έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Το γελοιωδέστερο, η σύνθεση πολιτικής κορυφής του ΥΕΘΑ επί κυβέρνησης Παπαδήμου (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ κ.ά.): Υπουργός από ΝΔ, αναπληρωτής Α’ από ΛΑΟΣ, αναπληρωτής Β’ από ΠΑΣΟΚ και ΥΦΕΘΑ από ΠΑΣΟΚ.

Και ονομαστικώς: Αβραμόπουλος, Γεωργίου, Ραγκούσης, Σπηλιόπουλος. Θίασος ποικιλιών.

Στο επόμενο σχήμα (Πικραμένος) είχαμε μόνο έναν υπουργό, τον στρατηγό Φρ. Φράγκο. Νομίζω η καλύτερη εποχή για το υπουργείο.

Ακολουθούσαν: Υπουργός - αναπληρωτής - ΥΦΕΘΑ - γενικός γραμματέας.

Σήμερα έχουμε άλλο πιάτο: Υπουργός - αναπληρωτής. That's all, που λένε και οι Αγγλοσάξονες.

Συμπέρασμα: ΥΦΕΘΑ, γενικός γραμματέας δεν χρειάζονται.

Σε όλα τα κράτη που σέβονται τον εαυτό τους και τον κοινοβουλευτισμό η δομή των υπουργείων είναι σταθερή. Δεν μεταβάλλεται ανάλογα με τα πρόσωπα που πρέπει να βολευτούν.

Δεν βρέθηκε κάποιος πρωθυπουργός να βάλει τάξη.

(ΠΑΡΟΝ 16/10/2016)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Για πρώτη φορά τέσσερις υπουργοί στο... Πεντάγωνο

1 σχόλια:

  1. Ολοι αυτοι στη φωτογραφια συνεβαλαν στη καταστροφη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΕΜΣ-ΠΟΝ-ΣΕΠΑ

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ