Αρχική » , , , , , , » Ο Παυλόπουλος απαλλάσσει τους τιμωρημένους Στρατιωτικούς από τις πειθαρχικές ποινές τους

Ο Παυλόπουλος απαλλάσσει τους τιμωρημένους Στρατιωτικούς από τις πειθαρχικές ποινές τους


Από αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον τριήμερο εορτασμό

Από αύριο ισχύει η απαλλαγή όλων των τιμωρημένων με πειθαρχικές ποινές μελών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, «όπου τούτο είναι εφικτό», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικώς, έπειτα από σχετική απόφαση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Η προαναφερθείσα απαλλαγή αφορά Αξιωματικούς, Ανθυπασπιστές, Υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και τους σπουδαστές των αντίστοιχων Σχολών, από την έκτιση του υπολοίπου των ποινών τούτων που τους έχουν επιβληθεί.

Όπως έγινε γνωστό από την Προεδρία της Δημοκρατίας «Η απαλλαγή θα ισχύσει από 26 Οκτωβρίου 2016, για όλες τις μέχρι τότε επιβληθείσες ποινές».

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Πρόεδρος αναχωρεί αύριο το πρωί για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει το τριήμερο από 26ης έως την 28η Οκτωβρίου, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εκεί για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου, την 104η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλεως από τον Οθωμανικό ζυγό από τον νικηφόρο και προελαύνοντα Ελληνικό Στρατό στις 26 Οκτωβρίου 1912 στη διάρκεια του Α’ Βαλκανικού πολέμου, και της 76ης επετείου του Έπους του 1940.

(parapolitika.gr – Λ.Σ.Μ.)

1 σχόλια:

  1. Όσες "χάρες" και να δώσετε στο τέλος δεν θα σας την "χαρίσει" και ο λαός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ