«Μπαλώματα» του Πενταγώνου...


Στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία στέλνει τους στρατιώτες με πτυχίο Ιατρικής να υπηρετήσουν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την ίδια στιγμή που σε αρκετές απομακρυσμένες μονάδες των ΕΔ αναζητούν τους γιατρούς με το κιάλι.

Επειδή παρά την αυξημένη τουριστική κίνηση λεφτά εξακολουθούν να μην υπάρχουν, κι ηγετικά κλιμάκια του Πενταγώνου σκαρφίστηκαν αυτή τη λύση ανάγκης για τους καλοκαιρινούς μήνες, δημιουργώντας όμως έλλειμμα ιατρών εκεί όπου πραγματικά θα έπρεπε να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Απ’ ό,τι φαίνεται, σε αυτή τη χώρα ο Στρατός αποτελεί τη λύση διά πάσαν νόσον...

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 16/10/2016)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ