Αρχική » , , , » Προαγωγές Υπαξιωματικών Σ.Ξ. (ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ-AΔΑ: 762Ω6-ΓΟΑ)

Προαγωγές Υπαξιωματικών Σ.Ξ. (ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ-AΔΑ: 762Ω6-ΓΟΑ)


1. Σας κοινοποιούμε:

α. Την υπ΄ αριθμό Φ. 412.6/4/355652/Σ.8025/26 Σεπ 16/ΓΕΣ/ΔΙΜΣΠΡΟ/4γ, Απόφαση του ΔΒ΄ Κ/ΓΕΣ, «Κύρωση Συμπληρωματικών Πινάκων Εκτάκτων Κρίσεων Υπαξιωματικών για το έτος 2016».

β. Την υπ΄ αριθμό Φ. 412.32/6/356135/Σ.8120/27 Σεπ 16/ΓΕΣ/ΔΙΜΣΠΡΟ/4γ, Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Μονίμου Στρατιωτικού Προσωπικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, «Προαγωγές Υπαξιωματικών», για την οποία έχει προβλεφθεί πίστωση στον προϋπολογισμό εξόδων οικονομικού έτους 2016 με...

Αναλυτικά η εγκύκλιος:

4 σχόλια:

 1. Συγχαρητήρια στους προαχθέντες αλλά να επισημάνουμε κάτι για μια ακόμη φορά ,μήπως και το καταλάβουν κάποιοι.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΘΜΟΙ ΕΜΘ ΑΛΧΙΕΣ ΕΜΘ ΕΠΧΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΜΘ!!!!ΟΙ βαθμοί ανεξαρτήτως προλεύσεως είναι συγκεκριμένοι, και για όσους δεν τους γνωρίζουν ας ανοίξουν τον 20-1 να τους μάθουν.Εξάλλου,δείτε τον βαθμό που αναγράφεται στις ταυτότητες των πρώην ΕΜΘ.Και αυτό πάλι με τα ΑΜ??ΑΜΥ για την ΣΜΥ, ΑΜΟ για τους μη ¨Παραγωγικούς΄΄.Μας δουλεύετε?????ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΞΚΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ!Στους προερχόμενους απο την ΣΜΥ (έτσι για να ξεχωρίζουν καλύτερα ,γιατί με το ΑΜΥ και τις δυο γραμμούλες στο βαθμό, χώρια τα πλουμιστά και χρωματιστά οπλόσημα στις Νο 8 δεν τους αναγνωρίζουμε εύκολα)βάλτε τους στο πηλίκιο ασκήσεων (τζόκει για όσους δεν γνωρίζουν)και φωτάκια να αναβοσβήνουν για να είναι αναγνωρίσημοι απο μακριά....Και μια απορία για το τέλος.Γιατί ποτέ δεν υπήρχε τόσο μίσος και αγωνία να ξεχωρίζουν οι Εθελοντριες και οι Εθελοντές (πχ Μουσικής)και βγάίνει όλη η χολή στους ΕΜΘ με οποιοδήποτε τρόπο???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δε βγαίνει καμιά χολή,όπως τη λες αγαπητέ.Απλά αυτή είν'η ιεραρχία.Κάποιου του αρέσει,κάποιου άλλου όχι.

   Διαγραφή
  2. Απαντες σεβόμαστε την ιεραρχία (μας αρέσει η όχι).Ας μας πεί κάποιος όμως αν γίνονται τα ίδια και με τις εθελόντριες-εθελοντές.Αλήθεια, ακουσε ποτέ κάποιος να αναφέρεται ο βαθμός ¨Εθελόντρια Υπλγός (ΠΖ).....??????¨..Η έστω να το δεί κάπου γραμμένο ????ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ.Γελάει ο κόσμος στις Μονάδες με αυτά που διαβάζει.Απορώ όμως, τα παπαγαλάκια που κάθονται μπροστά σε μια οθόνη και παρακολουθούν την κίνηση στο ίντερνετ( κάνοντας μάχιμη θητεία η καριέρα...) δεν προβληματίζονται???*Το ΠΖ είναι τυχαίο προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

   Διαγραφή
 2. Κατ'αυτ΄τη λογική,δε θα λέγονταν και οι Ε.Μ.Θ. όπως λέγονται,οι ΕΠ.ΟΠ. το ίδιο,και για τους μονίμους ούτε λόγος.Κατα πως εσείς το εννοείτε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ