Αρχική » , , , , » Ο Καμμένος στην παρέλαση της 28ης Οκτ. 2016

Ο Καμμένος στην παρέλαση της 28ης Οκτ. 2016


Όλοι οι σχηματισμοί των τριών Κλάδων των ΕΔ έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, η οποία θα είναι και αυτή τη φορά όπως αρμόζει στην περίσταση: πλήρης και με τη συμμέτοχή πτητικών μέσων των τριών Κλάδων, αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ΥΕΘΑ, Π. Καμμένος, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για τις τριήμερες εκδηλώσεις απευθείας από τη Νορβηγία, όπου τις προηγούμενες ημέρες θα πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη προσκεκλημένος από τη Νορβηγίδα ομόλογό του.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ SECRET 15/10/2016 – ΛΕΩΝΙΔΑΣ Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗΣ - lsblaveris@gmail.com)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία!


1 σχόλια:

  1. Το γνωριζουμε ολοι πλεον εκει θα ξαναπεις για την αποφαση του ΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ