Αρχική » , , » Τιμητική Διάκριση στον πρόεδρο ΕΑΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υποστράτηγο ε.α. κ. Γκουζή Αθανάσιο

Τιμητική Διάκριση στον πρόεδρο ΕΑΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υποστράτηγο ε.α. κ. Γκουζή Αθανάσιο


Σας πληροφορούμε ότι κατά τη διάρκεια της ετήσιας θερινής συνεστίασης των μελών του Παραρτήματός μας στο ΚΑΑΥ Μαλάκι, την Τετάρτη, 31.8.2016, η Ένωση Χριστιανών Επιστημόνων (ΕΧΕ) του Νομού Μαγνησίας, επέδωσε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρό μας Υποστράτηγο ε.α. Αθανάσιο Κ.Γκουζή, και επιπρόσθετα μερίμνησε για τη σχετική δημοσίευση στο Κυριακάτικο φύλλο της τοπικής εφημερίδας «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» (Επισυνάπτονται τ΄αντίστοιχα αρχεία).

Το Τ.Σ. του Παραρτήματός μας θεωρεί ότι ιδιαίτερα τιμητικό για όλους/ες μας είναι και το γεγονός της έναρξης από τον Πρόεδρό μας απονομής παρομοίων τιμητικών διακρίσεων και σε άλλες προσωπικότητες του Νομού, όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος της ΕΧΕ.

Καμαρώνουμε και χαιρόμαστε για τον Πρόεδρό μας.ΕΑΑΣ/Παρ. Ν.Μαγνησίας, το Τ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ