Αρχική » , , , » Επιστολή ΠΣΑΕΜΘ προς κ. ΥΕΘΑ για νομοθετική ρύθμιση θεμάτων ΕΜΘ

Επιστολή ΠΣΑΕΜΘ προς κ. ΥΕΘΑ για νομοθετική ρύθμιση θεμάτων ΕΜΘ


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ     

Σας υποβάλλουμε τα παρακάτω θέματα  και τις προτεινόμενες  νομοθετικές ρυθμίσεις που απαιτούνται να γίνουν ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα-αιτήματα των ε.α ΕΜΘ και ε.ε ΕΜΘ:

1. Απαιτείται η νομοθετική ρύθμιση με την  κατάθεση της παρακάτω τροπολογίας...

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική επιστολή:

8 σχόλια:

 1. με ποιά εξουσιοδότηση μιλάνε εκ μέρους των εν ενεργεία εμθ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επικοινωνήστε με τον ΠΣΑΕΜΘ αγαπητέ (επωνυμα) και θα σας λυσουμε ολες σας τις απορίες!!!Με κραυγές ανωνυμες στο διαδύκτιο δεν σας λυνονται παντως οι απορίες!!!Ειμαστε πάντα στη διαθεση σας για οτιδήποτε.

   Διαγραφή
 2. Αξιότιμοι κύριοι του ΠΣΑΕΜΘ.Το ξεκινάτε καλά (ΙΚΑ) και στο τέλος το χαλάτε.Τι σας απασχολεί εσάς ο καταληκτικός βαθμός των ε.ε,δεν το καταλαβαίνω.Ειστε εν αποστρατεία κύριοι, και με τα των αποστράτων θα έπρεπε νε ασχολείστε και όχι με τους ε.ε συναδέλφους.Δηλαδή θέλετε να μας πείτε (και το προτείνεται κιόλας!!!!!), ότι μετά θάνατο θα απονεμηθεί ο βαθμός του Ανθλγου προς ηθική δικαίωση χιλιάδων στελεχών.Αν ελπίζει κάποιος ότι θα δεί στελέχη προερχόμενα απο τον θεσμό των ΕΜΘ,να φθάνει τα 35 πραγματικά έτη υπηρεσίας, είναι αλλού νυχτωμένος.Το βαθμολογικό-συνταξιοδοτικό κτλ θέματα που επίτηδες δεν δίνουν λύση, έπρεπε να έχουν λυθεί ΧΘΕΣ!!!!!Η λύση πρέπει να δοθεί άμμεσα.Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος σε λίγους μήνες, όταν οι Ανθστές (προερχόμενοι απο ΕΜΘ)θα αρχίσουν να κατακλύζουν κυριολεκτικά τις Μονάδες.Οι Δκτές θα έχουν να κάνουν με 45άρηδες Ανθστές που ο αριθμός τους θα είναι δυσανάλογος με αυτόν που μπορεί να αντέξει μια Μονάδα.Και για αυτούς τους ανθρώπους ,διατυπώνεται μια πρόταση που μόνο ως αστείο μπορεί κάποιος να το πάρει.Τα θέματα των ΕΜΘ πρέπει να τελειώνουν.Πολύ φοβάμαι ότι όσο κρατάει η σκέψη των ¨σοφών¨ προκειμένου να πάρουν κάποιες αποφάσεις,θα αρχίσουμε να βλέπουμε καταστάσεις αλλιώτικες.Αξιότιμοι κύριοι του ΠΣΑΕΜΘ, πιστεύω ότι η τοποθέτηση-πρόταση σας πρέπει να αποσυρθεί.Υπάρχουν προτάσεις, δείτε τις η επεξεργαστείτε κάποια άλλη.Μην ξεχνάτε ότι εσείς (εκτιμώ) φύγατε στα 25 χρόνια.Κάποιοι (90-92) τους ρίξαν στο πηγάδι.Θέλετε να δείτε και να δούμε Ανθλγούς ετών 53+ με Π????Αυτές είναι λίγες προσωπικές σκέψεις.Μπορεί και να είμαι και λάθος σε όλα.Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητέ ανώνυμε,οι προόταση του ΠΣΑΕΜΘ ειναι αντελώς συμπληρωματική και βασισμένη πάνω στην μέχρι τώρα ισχύουσα νομοθεσία (Π.Δ 21/91)καί γίνεται με σκοπό να βελτιώσει κάποια πράγματα για τούς μελλοντικούς αποστράτους συναδέλφους,μιάς και μέχρις στιγμή δέν εχει νομοθετηθεί κάτι διαφορετικό.Και πιστέψτε μας θα λύσει αρκετά προβλήματα των μελλοντικών αποστράτων,που αυτή τη στιγμη υφίστανται.Ειναι μιά πρόταση ρεαλιστική και άμεσα υλοποιήσιμη χωρίς κανένα δημοσιοοικονομικό κόστος ,επαναλαμβάνουμε συμφωνα με τι ισχυον νομικό πλάσιο,και οχι συμφωνα με μελοντικές νομοθετικές ρυθμίσεις που τυχόν γίνουν.Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να μπεί τροχοπέδη σε οποιεσδήποτε αξιώσεις έχουν οι συνάδελφοί μας εν ενεργεία για τη βαθμολογική τους εξέλιξη,μιάς και είναι κάτι που δέν μας αφορα και δέν έχουμε κανένα λόγο να μην επικροτήσουμε μελοντικά.Μέλη του συλλόγου μας ειναι συνάδελφοι που αποστρατευτηκαν μεχρι και 3 ετη πραγματικής υπηρεσίας και καλό ειναι να μήν τα ισοπεδώνετε ολα εξυπηρετώντας σκοπιμότητες και συμφέροντα αλλων κέντρων.Δεν "εριξε κανέναν ο ΠΣΑΕΜΘ στο πηγάδι"και φυσικά ειναι καθήκον της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας να μεριμνήσει ωστε τα προβλήματα που σας απασχολουν σαν ε.ε να επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο και για εσας και για την υπηρεσία πανω απο ολα.Επικουρικά σας δηλώνουμε οτι ο σύλλογος μας εχει την διάθεση να προβάλει οποιοδήποτε αίτημα των ε.ε συναδέλφων μας ,οταν αυτό μας ζητηθεί.Τελος ,να σας θυμίσουμε το ρητό που ελεγαν οι παπούδες μας "εκει που εισαι ημουνα και εκει που ειμαι θα ερθεις" οποτε σας παρακαλουμε να μην τα ισοπεδώνετε ολα και να απαξιώνετε με εσφαλμένους χαραχτηρισμους που δεν αρμόζουν σε στελεχη των Ε.Δ Μιά μεγάλη μερίδα ε.α συναδέλφων σας που αυτοί εχτισαν το θεσμό με την παρουσία τους και με οσα κατά καιρούς υπέμεναν,βελτιωσαν καποιες συνθήκες ,ωστε να τις απολαμβάνουν οι νεώτεροι.Ειμαστε πάντα στη διαθεση σας(οχι ανωνυμα βεβαια) στο e mail μας psaemth.gr@gmail.com .Σας ευχαριστούμε ,και σας ευχόμαστε με τους αγώνες σας να δημιουργήσετε μια καλύτερη παρουσία του θεσμού ,στις Ε.Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κοι του staratalogia,καλό είναι να δημοσιεύνται όλα τα σχόλια,έστω κι αν δείχνουν λαικισμό,ή και αντιπάθεια,αλλά και τη συμπάθεια.Αλλιώς,δεν κάνετε τίποτα,δεν είναι μέρος όπου θ'ακουστούν πέντε γνώμες ώστε να βγει κάτι θετικό.

  Ε.Ε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κ. Ε.Ε. Τα σχόλια σας ήταν προσβλητικά γι' αυτό δεν αναρτήθηκαν. Αν θέλετε μπορείτε να τα ξαναστείλετε ΕΠΩΝΥΜΩΣ ή μέσω FB, ώστε να έχετε και την ευθύνη.
   Καλημέρα σας και ευχαριστούμε που μας διαβάζετε!

   Διαγραφή
 5. Όλος ο κόσμος σας διαβάζει,όπως και διαβάζει οτι θέλει,δηλ. τα πάντα.Ομοίως,σχολιάζει κιόλας,επώνυμα,και,κατά βάση ΑΝΩΝΥΜΑ.Έτσι λειτουργεί το δούναι και λαβείν.
  Απλά,φαίνεται αρκετά καθαρά οτι προβάλλει τις ενέργειες κάποιων ορισμένων οργανώσεων,περισσότερο απο κάποιες άλλες.
  Τα σχόλια και συμπεράσματα δικά σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ