Αρχική » , , » ΕΣΠΕΗΠ: ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ Ν/Σ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΕΣΠΕΗΠ: ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ Ν/Σ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου  έπειτα από την ψήφιση από την πλειοψηφία του νέου ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού νομοσχεδίου το οποίο θα οδηγήσει στην εκ νέου φτωχοποίηση των Στρατιωτικών, δηλώνει  την πλήρη αντίθεσή της.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το νομοσχέδιο αυτό, επιφέρει μειώσεις πάνω από 40% στις νέες συντάξεις των Στρατιωτικών, με ποσά που...

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για συνέχεια:


(espeep.gr/)

2 σχόλια:

  1. Νέο ασφαλιστικό, σύνταξη 1.150 ευρώ για ανώτερους αξκους με 35 χρόνια υπηρεσίας πραγματικά και 5 χρόνια εκστρατείας, με 32 χρόνια πραγματικά 1.000 ευρώ και με 30 χρόνια πραγματικά 900 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ, ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΜΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ 980 ΕΥΡΩ, ΚΑΘΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ