Αρχική » , , » Εκδήλωση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και Καρπάθου

Εκδήλωση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και Καρπάθου


Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και Καρπάθου (ΕΣΠΕΡΚ) διοργανώνει πρόσκληση ανοιχτής συγκέντρωσης, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, (οδός Γρ. Λαμπράκη αριθμ. 8, Ρόδος, www.ebed.gr, πληροφορίες Σάκης Μακρής, τηλ. 6940770090).


Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η συζήτηση με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν εντός της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και Καρπάθου γύρω από τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, καθώς και την παρουσίαση δράσεων της Ενώσεως Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και Καρπάθου (ΕΣΠΕΡΚ www.espeerk.blogspot.gr), στην εκδήλωση θα δώσουν το παρόν ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης κ. Βασίλειος Καβουριού, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ν. Δωδεκανήσου κ. Ευστάθιος Σαμαράς και θα λάβει μέρος μέσω Skype ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), Αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης, ο οποίος θα ενημερώσει για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν εν γένει τους στρατιωτικούς.

Καλούνται όλες και όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην ΠΕ Ρόδου και Καρπάθου (Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Κάρπαθος, Καστελόριζο) να παρευρεθούν και να καταθέσουν τις απόψεις – προτάσεις τους στη συζήτηση.

Πηγή: www.poes.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ