Αρχική » , , , , » Περίεργη αίσθηση «οικονομίας» σε κάποιους στο ΓΕΣ

Περίεργη αίσθηση «οικονομίας» σε κάποιους στο ΓΕΣ

Δύο μέτρα και δύο σταθμά

Είναι δυνατόν ο Ελληνικός Στρατός να τροφοδοτεί με καύσιμο τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (και σπανίως να πληρώνεται, όπως η Πολεμική Αεροπορία με τις αντίστοιχες αεροδιακομιδές που γίνονται επίσης για λογαριασμό του ΕΚΑΒ) και όταν χρειάζεται να... χρησιμοποιηθεί το στρατιωτικό ασθενοφόρο του ΚΑΒΣ (=Κέντρο Αμέσου Βοηθείας Στρατού) για να μεταφερθεί ένας απόστρατος ανώτατος αξιωματικός να του λένε ότι αυτό δεν γίνεται γιατί... «δεν υπάρχουν καύσιμα για το ασθενοφόρο»;

Η λογική λέει πως όχι.

Η πραγματικότητα όμως είναι, ναι.

Είναι δυνατόν, και συνέβη πρόσφατα με ασθενοφόρο του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) σε βάρος ενός δικαιούχου νοσηλείας στο νοσοκομείο απόστρατου στρατηγού, με γιό εν ενεργεία αξιωματικό του Στρατού, προς τον οποίον επικαλέστηκαν αδυναμία, εξαιτίας σχετικής διαταγής του ΓΕΣ για... οικονομία καυσίμων!

Κύριε Αρχηγέ, Στρατηγέ Τελλίδη, που όλοι γνωρίζουμε την ευαισθησία σας σε θέματα ανθρωπίνου δυναμικού.

Είναι δυνατόν να ισχύει τέτοιο μέτρο;

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στη συγκεκριμένη υπόθεση, του συγκεκριμένου αποστράτου, που τώρα πλέον έχει πάρει το δρόμο της.

Αναφερόμαστε στο μέλλον, ώστε να αποφευχθεί παρόμοια αντιμετώπιση στελέχους (ή στελεχών) που μόνο πικρία μπορεί να δημιουργήσει και να έχει και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αποτέλεσμα αναφορικώς με την επιτευχθείσα... «οικονομία».

Δεν ξαναεξετάζετε αυτή τη ρημάδα τη διαταγή ΓΕΣ;

Γιατί δεν μπορεί να δίδεται – ουσιαστικώς – δωρεάν καύσιμο για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ (και να δεχτώ ότι ΣΩΣΤΑ το δίνει ο Στρατός), αλλά να είναι «καβουροφονιάς» και να κάνει οικονομίες όταν πρόκειται για το δικό του προσωπικό.

(parapolitika.gr – Λ.Σ.Μ.)

1 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕ.ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΥΝΑΔΙΝΟ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΛΑΝ . https://www.youtube.com/watch?v=KrvJGwhrTa4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ