Αρχική » , , , » Παράδοση-Παραλαβή ΚΕΤΧ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Παράδοση-Παραλαβή ΚΕΤΧ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 και ώρα 10.00 στο Στρδο «ΜΟΥΖΑΚΗ ΑΝΔΡ.» [ΚΕΤΧ] πραγματοποιήθηκε η παράδοση-παραλαβή της Δκσεως του ΚΕΤΧ, παρουσία του Δντού της ΔΤΧ/ΓΕΣ Υπτγου Χοσάδα Νείλου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος. Τον αποστρατευθέντα Υπτγο Παλαιοκαστρίτη Γεώργιο διαδέχθηκε στη Δκση του ΚΕΤΧ ο νεοπροαχθείς Ταξχος Στελιανός Χαράλαμπος. Στην εν λόγω εκδήλωση παρευρέθηκαν τα Δ.Σ της ΕΑΑΣ Παραρτήματος Πατρών και του ΣΑΑΤΧΣ Παραρτήματος Πατρών καθώς και μεγάλος αριθμός εκ των μελών μας. Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό. Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:

(eaaspatras.blogspot.gr)

2 σχόλια:

  1. Κάθε χρόνο αλλαγή διοίκησης έχει στο ΚΕΤΧ, θα σταθεροποιηθεί ποτέ κανένας διοικητής, όλοι φεύγουν ευδοκίμως τερματίσαντα την σταδιοδρομία τους έχοντας 1 χρόνο στο βαθμό του Ταξιάρχου και 1 χρόνο στη θέση αυτή, επιτέλους υπάρχουν και άλλοι που έχουν χρόνια στο βαθμό του Ταξιάρχου για να αποστρατευθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άριστος αξιωματικός ο Χαράλαμπος και θα είναι φυσιολογικά και άριστος Διοικητής, άντε σε λίγα χρόνια να γίνει και Διευθυντής Τεχνικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ