Αρχική » , , , » Ο ΣΑ/ΣΣΑΣ απαντά στον κ. Τσιτσιλιάνο (τομεάρχη άμυνας του "ποταμιού")

Ο ΣΑ/ΣΣΑΣ απαντά στον κ. Τσιτσιλιάνο (τομεάρχη άμυνας του "ποταμιού")

Κύριε Τσιτσιλιάνο,

Ορμώμενοι από την δημόσια επιστολή σας, προς τον Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΑΣ και τις προσβλητικές αναφορές σας, στο πρόσωπο του Προέδρου μας, θα επιθυμούσαμε να... σας γνωστοποιήσουμε –και δεν σκοπεύουμε να επανέλθουμε στο θέμα- πως, προσωπικές επιθέσεις εναντίον αιρετού Προέδρου ενός επιστημονικού Συλλόγου, που εκπροσωπεί 8 (οκτώ) διαφορετικές επιστημονικές ειδικότητες, δεν συνάδουν με τον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και τον πολιτικό πολιτισμό που οφείλει ένα κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου, να επιδεικνύει σε κάθε έκφανση και εκφορά δημοσίου λόγου, (χωρίς χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη των συμπολιτών μας).

Θα αναμένουμε λοιπόν από εσάς να ανασκευάσετε τους προσβλητικούς  χαρακτηρισμούς καθώς θεωρούμε ότι, απευθύνονται στο σύνολο των μελών του Συνδέσμου μας (τακτικών-μη τακτικών και επιτίμων) & προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή μας.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ

3 σχόλια:

 1. ΤΟ ΠΠΟΤΑΜΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΙΔΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΕΓΑΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΟΠΩΣ ΙΚΑΡΩΝ ΣΤΥΑ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Aνώνυμε 10 Μαρ 2016, 10:09:00 μ.μ. ΠΡΙΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΣΑΣ. ΟΤΙ Μ@Κ@ΚΙΕΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επιτακτική ειναι η ανάγκη ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ που ισχύουν χρόνια.
  Οι περισσότεροι εχετε «περάσει» απο «αποστολές» Μονάδων του Εξωτερικού και εχετε δεί ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙ ΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΥΣΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
  Ωράριο εργασίας Δημοσίου Τραπεζών
  08:00 -12:00 υποχρεωτικό ωράριο εργασίας ΟΛΩΝ
  12:00 -14:00 υποχρεωτικό Lunch Time φαγητό –οικογενειακή φροντίδα -αναψυχή
  14:00 -18:30 υποχρεωτικό ωράριο εργασίας ΟΛΩΝ
  Ωράριο Εργασίας Στρατιωτικών –Αστυνομικών-Πυροσβεστών –Λιμενικών –Σοφρωνιστικών κλπ.
  08:00 -13:00 υποχρεωτικό ωράριο εργασίας ΟΛΩΝ
  13:00 -15:00 υποχρεωτικό Lunch Time φαγητό –οικογενειακή φροντίδα -αναψυχή
  15:00 -18:30 υποχρεωτικό ωράριο εργασίας ΟΛΩΝ
  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΟΚΤΑΩΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και ΝΑ ΔΙΑΡΕΙΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΕΤΡΑΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
  Στην Ιταλία ΙΣΧΥΕΙ ΧΡΟΝΙΑ και σας πληροφορώ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ οπως και στην υπόλοιπο Ευρωπαική Ενωση και Ασία που γνωρίζω καλά.
  Να σταματήσει και η ΜΑΥΡΗ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κρατικών Υπαλλήλων.
  Ειδικότερα με τους Στρατιωτικούς Ιατρούς οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ και δεν καταλαβαίνω πρός τι οι «αντιδράσεις».
  Χώρια που ο πολίτης Ιατρός που σημειωτέον ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ και δέχετε 50 ατομα την ημέρα στο Ε.Σ.Υ ενώ ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ (???) ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ δέχετε εναν μέσο ορο 15 -20 ασθενής ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ περιλαμβανομένου των Συνταγογραφήσεων. (να κοιταξετε τα αυτράπελα του αναθεωρημένου Νόμου για Αυτοδίκαιη και Δυνητική Αργία Αξιωματικών που σε ολο το Στρατιωτικο Προσωπικό απαγορεύετε η Ασκηση εργασίας σαν πολίτες ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ –ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ –ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ –ΜΟΥΣΙΚΩΝ).
  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
  Τα ιδια και οι ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ –ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ –ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ –ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ κλπ.
  Υπάρχει η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΜΜΕΣΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΕ 5% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ «ΤΑ ΚΛΩΘΟΥΜΕ».
  Επιτακτική ειναι η ανάγκη ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ που ισχύουν χρόνια


  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ