Αρχική » , , , , » Οι Υπτγοι Αν. Πάτμιος και Β. Κουκουλομάτης οι νέοι Δκτες σε 98 και 95 ΑΔΤΕ αντίστοιχα

Οι Υπτγοι Αν. Πάτμιος και Β. Κουκουλομάτης οι νέοι Δκτες σε 98 και 95 ΑΔΤΕ αντίστοιχα

Αλλαγή φρουράς στη Διοίκηση της 98 ΑΔΤΕ (Λέσβος) και 95 ΑΔΤΕ (Ρόδος) με τους Υποστρατήγους Αναστάσιο Πάτμιο και Βασίλη Κουκουλομάτη, να είναι οι νέοι Διοικητές σε δύο (2) ευαίσθητους σχηματισμούς του Αιγαίου. Και οι δύο είναι... συμμαθητές από την ΣΣΕ Τάξεως 1983.

Ο Υποστράτηγος Αναστάσιος Πάτμιος που τοποθετείται Διοικητής στην 98 ΑΔΤΕ (Λέσβος), προέρχεται από το όπλο του Πυροβολικού, γεννήθηκε στην Κω και μέχρι τώρα υπηρετούσε ως Υποδιοικητής ΑΣΔΕΝ.

Πρόκειται για ένα άριστο αξιωματικό με μεγάλες Διοικητικές και Επιτελικές εμπειρίες.

Να σημειώσουμε ότι έχει υπηρετήσει και στο παρελθόν στη Μυτιλήνη, ως Υποδιοικητής της Μεραρχίας.

Είναι πολύ καλός γνώστης της περιοχής και τοποθετείται ως Διοικητής σε μία κρίσιμη περίοδο, που η Μυτιλήνη αποτελεί το κέντρο του Προσφυγικού.

Ο Α. Πάτμιος έχει υπηρετήσει σε Μάχιμες μονάδες και σε επιτελικές και Διοικητικές θέσεις σε μεγάλους Σχηματισμούς ,ενώ στην Κω, την ιδιαιτέρα του Πατρίδα υπηρέτησε σε Μονάδες Πυροβολικού και ως Επιτελάρχης της 80 ΑΔΤΕ.

Ο Υποστράτηγος Βασίλειος Κουκουλομάτης που τοποθετείται στην 95 ΑΔΤΕ στη Ρόδο ως Διοικητής, προέρχεται από τις Ειδικές Δυνάμεις και μέχρι τώρα υπηρετούσε ως Διοικητής της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) του ΓΕΕΘΑ. Πρόκειται για ένα άριστο αξιωματικό που έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια στις ειδικές Δυνάμεις από διάφορες θέσεις.

Σήμερα στις 11 το πρωί στο Στρατόπεδο Ανθυπολοχαγού Παπαποστόλου Χαράλαμπου στ’ Αφάντου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής της 95 ΑΔΤΕ από τον απερχόμενο Αντιστράτηγο ε.α. κ. Κωνσταντίνο Ματζάκο στον Υποστράτηγο κ. Βασίλειο Κουκουλομάτη.

(kalymnos-news.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ