Κρίσεις προ των πυλών...

Κρίσεις έρχονται, αλλά θα δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές ανωτάτων. Ακόμα και για τον Α/ΓΕΣ, Β. Τελλίδη, για τον οποίο ακούγονταν... γκρίνιες στους υπουργικούς διαδρόμους (έλεος, όχι άλλη αλλαγή αρχηγού ΓΕΣ, φτάνουν έξι αρχηγοί σε πέντε χρόνια - τελείωσαν και οι αντιστράτηγοι), κανονικά δεν πρέπει να υπάρξει πρόβλημα.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ απολύτως αμετακίνητος (για χρόνια...), ο αρχηγός Ναυτικού πολύ... «φρέσκος» (εδώ υπάρχουν κάποια θεματάκια, αλλά υπάρχει η ελπίδα ότι είναι απλά «ψαρωμένος» και θα «στρώσει»), και βέβαια ο αρχηγός της Αεροπορίας είναι το ίδιο αμετακίνητος, όπως ο Α/ΓΕΕΘΑ.

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 13/02/2016 - Σ.Λ.)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΕΜΣ-ΠΟΝ-ΣΕΠΑ

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ