Σεβασμός στα στελέχη ΕΔ-ΣΑ

Της Θάλειας Χούντα

Όλη η κοινωνία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την επί πολλά έτη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις είναι πάρα πολλές και ίσως οδυνηρές για το κάθε σπίτι. Οι Έλληνες, για πολλοστή φορά στην ιστορία τους, έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν μία ακραία κατάσταση, με επιπτώσεις στην οικογένεια, την εργασία, την αξιοπρέπεια, την επιβίωση.

Αν μπορούσαμε όμως... μέσα στην εκρηκτική αυτή κατάσταση, να ξεχωρίσουμε ένα κομμάτι του λαού, που του αξίζει ο κάθε σεβασμός, αυτό είναι το ένστολο τμήμα. Έχει πληγεί το ίδιο με τις υπόλοιπες ομάδες εργασίας, έχει διατηρήσει όλες τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός του και έχουν αυξηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό οι απαιτήσεις έναντι του.

Για τον εξωτερικό κίνδυνο και τις κρίσιμες ιστορικές στιγμές που συμβαίνουν, με τις συνεχείς πολεμικές αναταράξεις αλλά και τις ανακατατάξεις του παγκόσμιου χάρτη, κυρίως στην ευρύτερη γειτονική μας περιοχή, δεν επιτρέπεται ο όποιος εφησυχασμός και οι ένοπλες δυνάμεις μας αποτελούν απόλυτο εγγυητή της ακεραιότητας της χώρας.

Για την εσωτερική ασφάλεια και τάξη, οι οποίες δοκιμάζονται καθημερινά με τα επακόλουθα της κρίσης, τα σώματα ασφαλείας προσπαθούν να ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό και να διατηρήσουν την ζητούμενη ισορροπία.

Σε όλους αυτούς τους συμπολίτες μας, που πλέον στερούνται πέραν των οικονομικών απολαβών τους και υλικοτεχνικής υποδομής, αξίζει το ευχαριστώ και ο σεβασμός μας. Η ηθική αυτή ανταμοιβή, που είναι πάνω και της όποιας υλικής, είναι το ελάχιστο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε όλοι μας και αρκεί να σκεφτούμε μόνο, ότι εάν υπάρξει ο όποιος κίνδυνος ποιους θα σκεφτούμε ή θα καλέσουμε πρώτους για βοήθεια.

Το «ευχαριστώ» είναι μία απλή και ανώδυνη λέξη για όποιον την λέει, αλλά είναι μία πολύ μεγάλη για όποιον την εισπράττει. Και στην περίπτωση αυτή, αξίζει από καρδιάς να την λέμε.

(dialogoi.gr)

3 σχόλια:

 1. Κάποτε τις "επαναστάσεις" τις έκαναν στρατιωτικοί με τανκς. 'Ηρθε η ώρα (και με "αριστερή" - τρομάρα μας - κυβέρνηση) την επανάσταση να την κάνουν οι αγρότες με τρακτέρ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι στρατιωτικοί έκαναν πάντα πραξικοπήματα, όχι επαναστάσεις.Τις επαναστάσεις πάντα τις έκαναν οι λαοί και οι αγρότες(Κιλελέρ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επαναστάσεις - πραξικοπήματα - αλλαγές κλπ κλπ κλπ
  Τροικα - Θεσμοί - Δανειστές κλπ κλπ κλπ.
  Άλλες ονομασίες - το ίδιο και σκληρότερο "δούλεμα".

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ