Αρχική » , , , , » ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Το Υπουργείο Άμυνας μοιράζει δώρα... εκδρομές!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Το Υπουργείο Άμυνας μοιράζει δώρα... εκδρομές!

Λεφτά υπάρχουν για το προσωπικό του ΥΕΘΑ. Δεν είναι κακό σαν πρωτοβουλία το δώρο εκδρομής των δύο ημερών, αλλά τέτοιες εποχές με τόσες στερήσεις από τα στελέχη που υπηρετούν σε σύνορα και μονάδες, ακούγεται προκλητικό.

Ας το κρατούσε κρυφό ή τουλάχιστον... ας το επέκτεινε και στους Σχηματισμούς και όχι μόνο στο προσωπικό του.

Όταν κόβονται πιστώσεις από κονδύλια εξωτερικού και οι Εθνικοί Αντιπρόσωποι δεν εκπροσωπούν τη χώρα σε σημαντικά fora λόγω έλλειψης χρημάτων, οι 2 ημέρες εκδρομή δώρο στον όροφο του ΥΕΘΑ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, είναι τουλάχιστον ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Κι όπως μαθαίνει το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ, το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει τα στελέχη και έχει αναστατώσει του αξιωματικούς.

(tilegrafima.gr – ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ)


5 σχόλια:

 1. Τους αξιωματικούς τους έχει αναστατώσει τα δώρα που μοιράζουνε στους ψεκασμένους απόστρατους, το ΥΠΕΘΑ, θεσούλες για βόλεμα και χρυσές κουτάλες ..............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εχει χαθεί πλέον το μέτρο . Πισωγυρίσματα σε άλλες εποχές, με γλέντια και κρεπάλες στα υπουργικά γραφεία, dolce vita και διασκεδάσεις . Από την άλλη στελεχη στα όρια της εξαθλίωσης με χίλια μυρια επροβλήματα επιβίωσης και καποια στα όρια ακόμη και της εξαθλίωσης . Και βέβαια οι παραγκες των κομματόσκυλων να δουλεύουν στο ρελαντί από μια τάξη ανθρώπων που δήθεν κατήγγειλε τα μνημόνια , την εθνική προδοσία κλπ κλπ και τελικώς είναι αυτή που τα εφαρμόζει και τα προσκυνά !!!.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ : ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΄΄ΚΟΛΑΦΟΣ’’ : Κανείς δεν θα πρέπει να πιστέψει τον χονδρό παπαγάλο του ψεκασμένου κόμματος και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ότι κάτι διαφορετικό θα ισχύσει για τις ΕΔ και τα ΣΑ στο νέο ασφαλιστικό, είναι μια νέα απάτη των παπατζήδων παραμυθάδων που όλο ψέματα λένε για να παραμείνουν στην εξουσία. Η κυβερνητική πρόταση των πολιτικών απατεώνων για νέο ασφαλιστικό ‘’κόλαφος’’ προβλέπει ξεκάθαρα, ότι τα αντίστοιχα ζητήματα για τους στρατιωτικούς και άλλους που εργάζονται στο δημόσιο θα ρυθμιστούν κατά όμοιο τρόπο !!!. Η υπόσχεση δε από την κυβέρνηση των παπατζήδων και ψεκασμένων ότι η ΄΄προσωπική διαφορά΄΄ μετά τον επαναυπολογισμό θα δοθεί ως αύξηση το 2019 λόγω αύξησης του ΑΕΠ, ως παραμύθι ακούγεται διότι θα πρέπει το ΑΕΠ να τρέχει με πάνω από 6 % τουλάχιστον το 2018, για να υπάρχουν τέτοιες αυξήσεις !!! το ποιο πιθανό είναι απλώς τότε να κοπεί η ΄΄προσωπική διαφορά΄΄.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΩΣΤΈΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. στο ΥΠΕΘΑ αλωνήζει ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ, γέμισε το υπουργείο με συμβούλους που πληρώνονται 2.300 ευρώ τον μήνα κομματόσκυλα και κάθονται

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ