Αρχική » , , , » Κατάρριψη ρωσικού S-24 από τουρκικά F-16

Κατάρριψη ρωσικού S-24 από τουρκικά F-16

Του Ιπποκράτη Δασκαλάκη, Υποστρατήγου εα, μέλους του ΕΛΙΣΜΕ. Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:


2 σχόλια:

  1. Μετά τη" νομοθετική κατοχύρωση" για την επέμβαση των Ενόπλων Δυνάμεων στην εσωτερική ασφάλεια, τώρα μας προέκυψαν οι "ανάλογες κινήσεις" Εκτός τόπου και χρόνου δεν έχει καταλάβει ότι ο λαός θέλει να ζήσει χωρίς πολέμους και επιθετικές ενέργειες. Προφανώς δεν θυμάται ότι μετά την κρίση των Ίμια το 94% της κοινής γνώμης τάχθηκε υπέρ της επώδυνης διπλωματικής λύσης, επειδή κάποιοι πολέμαρχοι πυροβολητές τα μάζεψαν τελευταία στιγμή. Η συγκρουσιακή λογική ορισμένων στρατιωτικών δεν αποβάλλεται εύκολα, όσα μεταπτυχιακά και να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Τουρκια την χρειαζόταν ή Δύση μέχρι ενα σημείο ισχυρή, και όχι παραπέρα.Τα τελευταία χρόνια με την κυβέρνηση Ερτογάν με την ηγεμονική Πολιτική και τα τεράστια. εξοπλιστικά. προγραματα και με σχέδια κατασκευής πυρηνικών εργοστασίων συν την ρήξη με το Ισραήλ αλλάζουν τα σχέδια της Δύσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ